Απίστευτη ανατροπή στη ζωή της Μελισσαροπούλου: Από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ συνοριοφύλακας!

Απίστευτη ανατροπή στη ζωή της Μελισσαροπούλου: Από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ συνοριοφύλακας!

Δεν γίνονται μόνο στις ταινίες τελικά…

Η ζωή της Ειρήνης Μελισσαροπούλου θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως σενάριο σε κινηματογραφική ταινία. Το μοντέλο από την Μυτιλήνη τον Νοέμβριο του 2017 συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ γιατί βρέθηκαν στην τσάντα της 2,5 κιλά κοκαΐνης.

Έκτοτε και για 16 μήνες παρέμενε στις φυλακές της Κίνας με την οικογένειά της και τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιά να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την ελευθερώσουν. Και τα κατάφεραν τον Μάρτιο του 2019.

Πριν λίγες μέρες ο δικηγόρος του πρώην-πλέον-μοντέλου είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και είχε πει ότι η νεαρή κοπέλα είχε επιστρέψει μόνιμα στην γενέτειρά της κοντά στους δικούς της ανθρώπους και σχεδίαζε το μέλλον της.

Σήμερα, όπως έγινε γνωστό, το θαύμα έγινε! Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε δώσει εξετάσεις στην ΕΛΑΣ για συνοριοφύλακας και πέρασε!

«Αυτό που περιμένουμε είναι η διαταγή του αρχηγείου για την τοποθέτησή της.«Ελπίζουμε ότι θα είναι στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, για να βρίσκεται κοντά μας» είπε στο protothema.gr ο πατέρας της, ο οποίος είναι και ο ίδιος αστυνομικός και υπηρετεί στη Λέσβο, κ. Γιώργος Μελισσαρόπουλος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ