Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποχωρούν τρεις συνεργάτες της εκπομπής της- Οι δύο πηγαίνουν στον ΣΚΑΪ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποχωρούν τρεις συνεργάτες της εκπομπής της- Οι δύο πηγαίνουν στον ΣΚΑΪ

Αλλαγές και αποχωρήσεις.

Την Παρασκευή το Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και παράλληλα τρεις συνεργάτες της εκπομπή που αποχωρούν για να πάνε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

«Να σας ευχαριστήσουμε για αυτό το πολύ όμορφο που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί το Happy Day δεν είμαστε μόνο εμείς, είμαστε εμείς σε συνδυασμό με εσάς, θέλουμε να είμαστε η παρέα σας. Να γελάμε, να λέμε σοβαρά πράγματα, να λέμε αστεία, αλλά να προσπαθούμε πάντα να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο. Η φετινή σεζόν σίγουρα δεν ήταν εύκολη για κανέναν. Δεν λείψαμε ούτε μια μέρα, είμαστε η μόνη ψυχαγωγική εκπομπή που δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα να είναι εδώ στην παρέα σας. Ήμασταν πιστοί στο ραντεβού για να σας ψυχαγωγήσουμε και να σας κάνουμε να ξεχαστείτε. Μαράκι (Αντωνά), μπορεί να μην είμαστε του χρόνου παρέα, αλλά η αγάπη και η συμπάθεια θα παραμείνουν και θα αντέξουν στο χρόνο», σχολίασε η παρουσιάστρια και αποχαιρέτησε και τους Βασίλη Γρηγορόπουλο και την Δήμητρα Παλούδη που αποχωρούν και αυτοί.

Να θυμίσουμε ότι και ο Κώστας Φραγκολιάς είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην είναι και αυτός την επόμενη σεζόν στην εκπομπή, αφού ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με το κανάλι.

https://www.youtube.com/watch?v=o_DlIVQB1PQ&feature=emb_title

ΚΛΕΙΣΙΜΟ