Μεγάλο, μοντέρνο και άνετο: Το σπίτι που θα μένουν οι παίκτες του Big Brother είναι υπέροχο! (εικόνες)

Μεγάλο, μοντέρνο και άνετο: Το σπίτι που θα μένουν οι παίκτες του Big Brother είναι υπέροχο! (εικόνες)

Την Κυριακή 30 Αυγούστου, το Big Brother αναμένεται να κάνει πρεμιέρα.

Το Big Brother επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση,πολλά  χρόνια μετά, απ ‘ την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Δεκαέξι άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους  θα συνυπάρξουν για περίπου 15 εβδομάδες μέσα σ’ένα σπίτι , χωρίς καμία επαφή με τον «έξω κόσμο». Θα παρακολουθούνται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, με έπαθλο 100 χιλιάδες ευρώ.

Η πρεμιέρα του ριάλιτι αναμένεται στις 30 Αυγούστου με παρουσιαστή τον  Χάρη  Βαρθακούρη. Στα  live του παιχνιδιού θα έχει συμμετοχή  ως σχολιαστής  και ο Ανδρέας  Μικρούτσικος.

Το σπίτι βρίσκεται στο Κορωπί,σε μια έκταση  700 τ.μ. ,είναι υπερσύγχρονο και κατακλύζεται από κάμερες σε όλους τους χώρους. Λίγο πριν βγει στις οθόνες μας κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες.

Μεγάλο, μοντέρνο και άνετο: Το σπίτι που θα μένουν οι παίκτες του Big Brother είναι υπέροχο! (εικόνες)Μεγάλο, μοντέρνο και άνετο: Το σπίτι που θα μένουν οι παίκτες του Big Brother είναι υπέροχο! (εικόνες)Μεγάλο, μοντέρνο και άνετο: Το σπίτι που θα μένουν οι παίκτες του Big Brother είναι υπέροχο! (εικόνες)Μεγάλο, μοντέρνο και άνετο: Το σπίτι που θα μένουν οι παίκτες του Big Brother είναι υπέροχο! (εικόνες)Μεγάλο, μοντέρνο και άνετο: Το σπίτι που θα μένουν οι παίκτες του Big Brother είναι υπέροχο! (εικόνες) Μεγάλο, μοντέρνο και άνετο: Το σπίτι που θα μένουν οι παίκτες του Big Brother είναι υπέροχο! (εικόνες)Μεγάλο, μοντέρνο και άνετο: Το σπίτι που θα μένουν οι παίκτες του Big Brother είναι υπέροχο! (εικόνες)Μεγάλο, μοντέρνο και άνετο: Το σπίτι που θα μένουν οι παίκτες του Big Brother είναι υπέροχο! (εικόνες)Μεγάλο, μοντέρνο και άνετο: Το σπίτι που θα μένουν οι παίκτες του Big Brother είναι υπέροχο! (εικόνες)Μεγάλο, μοντέρνο και άνετο: Το σπίτι που θα μένουν οι παίκτες του Big Brother είναι υπέροχο! (εικόνες)Μεγάλο, μοντέρνο και άνετο: Το σπίτι που θα μένουν οι παίκτες του Big Brother είναι υπέροχο! (εικόνες)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ