Στέφανος Χίος: Νοσηλεύεται σε καταστολή μετά την δολοφονική επίθεση

Στέφανος Χίος: Νοσηλεύεται σε καταστολή μετά την δολοφονική επίθεση

Ελεγχόμενη κρίνεται από τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του.

Υπό καταστολή σε μονάδα θεραπείας του ΚΑΤ είναι ο Στέφανος Χίος μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο δημοσιογράφος που έχει δεχθεί δύο σφαίρες μια ξυστά στην καρωτίδα και άλλη μία αριστερά στο στήθος, πάνω από την καρδιά.

«Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες από έναν άγνωστο που φορούσε μαύρα ρούχα και ο οποίος είχε συνεργό που τον περίμενε. Η μία πέρασε ξυστά από την καρωτίδα και η άλλη κοντά στην καρδιά, ενώ στο αυτοκίνητό του υπάρχουν δύο οπές από σφαίρες», τόνισαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές για την επίθεση στον Στέφανο Χίο, λίγο μετά τις 3:00, την ώρα που στάθμευε το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του, στα Βριλήσσια.

Την έρευνα ανέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι οποίοι έξω από το σπίτι βρήκαν δύο κάλυκες από πυροβόλο όπλο. Αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες.

Στέφανος Χίος: Νοσηλεύεται σε καταστολή μετά την δολοφονική επίθεση

Μάλιστα, η ολύμπια ψυχραιμία του φαίνεται να ήταν αυτή που το έσωσε τη ζωή ,αφού με την πόρτα του αυτοκινήτου του χτύπησε τον δράστη με αποτέλεσμα αν πάθει εμπλοκή το όπλο και να τραπεί σε φυγή, ενώ πήγε μόνος του και στο νοσοκομείο. Αρχικά,εμφανίστηκε αιμόφυρτος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και από έκει, με δεδομένο ότι το νοσοκομείο δεν εφημέρευε διακομίσθηκε  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου παραμένει για νοσηλεία.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ