Θεσσαλονίκη: Θετικοί στον κορωνοϊό ο γαμπρός και αρκετοί καλεσμένοι!

Θεσσαλονίκη: Θετικοί στον κορωνοϊό ο γαμπρός και αρκετοί καλεσμένοι!

Παρευρέθηκαν περίπου 150 καλεσμένοι

Έντονη ανησυχία επικρατεί στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν σε έναν γαμπρό και δύο καλεσμένους 2-3 ημέρες μετά το μυστήριο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το voria.gr, ο γάμος έγινε στις 25 Ιουλίου παρουσία περίπου 150 ατόμων και την Τρίτη αρκετά άτομα εμφάνισαν υψηλό πυρετό, ενώ την Τετάρτη ένας από τους καλεσμένους βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Και η περιπέτεια δεν σταματά εδώ, αφού την Πέμπτη , την Πέμπτη προσήλθαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου παρουσιάζοντας πυρετό και ύποπτα συμπτώματα αρκετοί ακόμα καλεσμένοι του συγκεκριμένου γάμου…

Σύμφωνα πάντα με το Voria.gr, υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού, από τους οποίους βγήκαν θετικοί ο γαμπρός, και δύο καλεσμένοι. Και οι τρεις νοσηλεύονται από χθες στο νοσοκομείο Παπανικολάου, το οποίο διαθέτει τμήμα Covid-19.

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες του GrTimes, ανέφεραν ότι βρέθηκαν θετικοί άλλοι δέκα καλεσμένοι. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Τουχτίδης, δήλωσε: «Αμέσως σήμανε συναγερμός και από τους δώδεκα ασθενείς τελικά οι δέκα βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και αυτή τη στιγμή γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών τους».

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ