Αγγελική Νικολούλη: Σε αυτό το κανάλι θα είναι τη νέα σεζόν!

Αγγελική Νικολούλη: Σε αυτό το κανάλι θα είναι τη νέα σεζόν!

Η δημοσιογράφος θα συνεχίσει την αναζήτηση προσώπων για 26η συνεχόμενη χρονιά.

Η Αγγελική Νικολούλη μετά το τέλος της εκπομπής της « Φως στο Τούνελ» στον ΑLPHA, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η δημοσιογράφος στην τελευταία εκπομπή της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν,  δεν επιβεβαίωσε την παρουσία της στις οθόνες μας από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ωστόσο, την Παρασκευή  ο ALPHA με επίσημη ανακοίνωση, ενημέρωσε τους τηλεθεατές για την συνέχιση της συνεργασίας τους, το ερχόμενο φθινόπωρο.

«Μια καλή σχέση που μετράει χρόνια, ανανεώνεται και συνεχίζει δυνατά. Η Αγγελική Νικολούλη παραμένει στον ALPHA  για 9η χρονιά. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος, που έχει γράψει ιστορία στο αστυνομικό ρεπορτάζ με την ενδελεχή της έρευνα και το αλάνθαστο ένστικτό της, επιστρέφει το φθινόπωρο για να ρίξει «Φως» σε σκοτεινές υποθέσεις. Ανεξήγητες δολοφονίες, περίεργες εξαφανίσεις αλλά και έμφαση στην έρευνα υποθέσεων που απασχολούν την επικαιρότητα και σοκάρουν την κοινή γνώμη, είναι οι βασικοί άξονες της πολυβραβευμένης εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει για 26η σεζόν να αναζητά απαντήσεις σε σύνθετους γρίφους της ζωής, ρίχνοντας «Φως» στα σκοτεινά μονοπάτια των αναζητήσεων», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ