Σοκ στο «Διαφάνι»: Αυτή η πρωταγωνίστρια σκοτώνεται στις «Αγριες Μέλισσες»!

Σοκ στο «Διαφάνι»: Αυτή η πρωταγωνίστρια σκοτώνεται στις «Αγριες Μέλισσες»!

Ένα από τα μεγαλύτερα spoiler της σειράς.

Μία συγκλονιστική και αναπάντεχη εξέλιξη κρύβει ο επόμενος κύκλος των «Άγριων Μελισσών», αφού, σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η Θεοδοσία θα βρεθεί νεκρή από σφαίρα. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε, όπως η ίδια η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είχε αποκαλύψει, ότι η Θεοδοσία δεν θα βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν της σειράς, ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι το τέλος θα ερχόταν με αυτόν τον τρόπο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρει το περιοδικό TV24, η Θεοδοσία που έχει βρει το ημερολόγιο και τα σκίτσα που είχε κάνει ο Γιάννος και που αφορούσαν τη νύχτα της δολοφονίας του Σέργιου, όπου μεταξύ άλλων έγραφε πως οι τρεις αδελφές Σταμίρη ήταν εκείνες που σκότωσαν τον ξάδελφό του και ότι ο ίδιος θα έπαιρνε το έγκλημα πάνω του αν ποτέ τις ανακάλυπταν, πηγαίνει στην Ελένη, την ενημερώνει για τα ευρήματα της, καθώς και ότι το μόνο που θέλει είναι να την εκδικηθεί και να μην είναι ποτέ μαζί με τον Λάμπρο.

Παράλληλα, ο Λάμπρος μαθαίνει και αυτός για το έγκλημα από τον Κυπραίο και χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Έτσι η Ελένη πριν προλάβει να την καταγγείλει η Θεοδοσία, παραδίδεται και παίρνει εξ ολοκλήρου την δολοφονία του Σέργιου πάνω της, αφήνοντας τις αδερφές απέξω. Μπαίνει φυλακή και οδηγείται σε δίκη. Κατά τη διάρκεια της δίκης πολλοί παίρνουν το μέρος της και αρκετοί βρίσκουν ευκαιρία να «βγάλουν» τα απωθημένα τους. Το δικαστήριο θα αποφασίσει την ενοχή της Ελένης, αλλά όχι την εκτέλεσή της – τότε υπήρχε θανατική ποινή- με τις αδερφές της Ασημίνα και Δρόσω να είναι στο πλευρό της, καθώς και ο Λάμπρος με τον Κυπραίο.

Οι Σεβαστοί γίνονται έξαλλο με την απόφαση και ζητούν την θανάτωσή της. «Να πεθάνει! Οπως σκότωσε τον γιο μου να πεθάνει, να μπει στο χώμα», φωνάζει η Μυρσίνη και εκείνη τη στιγμή εισβάλλει στην αίθουσα ένας άγνωστος άντρας, που έχουν βάλει οι Σεβαστοί, κρατώντας όπλο και σημαδεύει την Ελένη. Όμως, πάνω στον πανικό που επικρατεί και μέσα στις φωνές και τα ουρλιαχτά και ενώ σημαδεύει την Ελένη, όταν πατάει τη σκανδάλη μπαίνει μπροστά η Θεοδοσία και πέφτει κάτω αιμόφυρτη! Ολοι ουρλιάζουν και σοκάρονται.

Ο Λάμπρος και η μητέρα της (την οποία θα δούμε να μπαίνει στη β΄ σεζόν) πέφτουν πάνω της και προσπαθούν να τη βοηθήσουν. Εκείνη ξέρει πως έχει έρθει το τέλος της. Κοιτάζει τον άντρα που αγάπησε όσο τίποτα στον κόσμο, του λέει: «Σ’ αγαπώ» και κλείνει τα μάτια της για πάντα! Η Θεοδοσία ουσιαστικά θυσιάστηκε και σώθηκε η αιώνια εχθρός της…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ