Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Εκτός «The Booth» η ηθοποιός- Δείτε τον λόγο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Εκτός «The Booth» η ηθοποιός- Δείτε τον λόγο

Τα «μπάνια του λαού» και για νεαρή μητέρα

Από την Δευτέρα 10 Αυγούστου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα απουσιάζει από τη νέα μεσημεριανή εκπομπή του Open, «The Booth», καθώς η ηθοποιός δεν θέλει να χάσει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αν και η εκπομπή που παρουσιάζει είναι μόνο για την καλοκαιρινή περίοδο, δεν ήθελε να «θυσιάσει» όλες τις ημέρες του καλοκαιριού, χωρίς να κάνει διακοπές με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. Έτσι, έκανε χρήση της καλοκαιρινής της άδειας για να πάει, όπως η ίδια ενημέρωσε σε παλαιότερη ανάρτησή της στο instagram, στο χωριό.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Δευτέρας με νέα της ανάρτηση, την ώρα προβολής της εκπομπής, σχολίασε πως δεν της έχει τύχει ξανά να κάνει διακοπές και να της λείπει η δουλειά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εγώ τέτοια ώρα κατεβαίνω στο πλατό του @opentvthebooth και ετοιμάζομαι με τα κορίτσια μου για το πιο fun δίωρο της ημέρας μου. Να σας πω την αλήθεια δεν μου έχει ξανατύχει να πηγαίνω διακοπές και να μου λείπει η δουλειά μου… @crystallia__ @sofiakourtidou @sofia_moutidou έχω στρωθεί και περιμένω να σας δω! Σας αγαπώ!❤️ #womensupportingwomen #girlgang #thebooth #lovemyjob #showgirl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ