Κρούσμα κορωνοϊού σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στην Αθήνα – Κλείνει το κατάστημα -Δείτε ποιο

Κρούσμα κορωνοϊού σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στην Αθήνα – Κλείνει το κατάστημα -Δείτε ποιο

Βρέθηκε κρούσμα κορωνοϊού και τίθενται σε καραντίνα όλοι οι εργαζόμενοι.

Τον αντίκτυπο του κορωνοϊού σε μεγάλη επιχείρηση με πολλούς εργαζόμενους βλέπουμε για π΄ρωτη φορά στην Ελλάδα.

Το κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl του Περιστερίου και συγκεκριμένα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 1 & Λεωφόρο Κηφισού αναστέλλει την λειτουργία του λόγω κρούσματος. Η εταιρία βάσει της κείμενης νομοθεσίας είναι υποχρεωμένη να κλείσει άμεσα το κατάστημα, να θέσει όλους τους υπαλλήλους σε καραντίνα και να διενεργήσει τεστ για τον ιό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στο πλαίσιο της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της εταιρικής ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και τη δημόσια υγεία η Lidl Ελλάς ενημερώνει:

Προσωρινή Αναστολή Λειτουργίας Καταστήματος λόγω COVID-19

Για τη Lidl Ελλάς η υγεία και η ασφάλεια των εργαζόμενων και των καταναλωτών συνιστά απόλυτη προτεραιότητα. Στα πλαίσια της απόλυτης διαφάνειας, σας ενημερώνει ότι λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος ενός από τους εργαζόμενους στο κατάστημα του Περιστερίου και συγκεκριμένα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 1 & Λεωφόρο Κηφισού, το κατάστημα έκλεισε κι ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ.

Έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους του καταστήματος από εξειδικευμένη εταιρία και δόθηκε το πιστοποιητικό απολύμανσης ενώ πετάχτηκαν όλα τα φρέσκα προϊόντα καθώς και τα προϊόντα bake off και αντικαταστάθηκαν με νέα μετά την απολύμανση.

Όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι έχουν υποβληθεί σε τεστ COVID-19 και θα ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ τόσο σε περίπτωση θετικού όσο και αρνητικού αποτελέσματος ενώ το κατάστημα θα ανοίξει σύντομα με νέο προσωπικό.

H Lidl Ελλάς διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές ότι θα συνεχίσει να τηρεί τα υψηλά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας εφαρμόζοντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα ασφάλειας βάσει των υποδείξεων των αρμόδιων αρχών αλλά και της πιστοποίησης covid shield που έχει λάβει σε επίπεδο excellence και ελέγχεται συνεχώς

ΚΛΕΙΣΙΜΟ