Θλίψη: Πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος

Θλίψη: Πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος

Μεγάλη απώλεια στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού και όχι μόνο.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έφυγε χθες από τη ζωή, λίγο μετά τις 11 το βράδυ,στα 79 του χρόνια . Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδιστές, με ερμηνεύοντας με τη μοναδική φωνή του σπουδαία τραγούδια.

Μάλιστα, ο δίσκο του με τίτλο «Δρόμος» είναι ο εμπορικότερος όλων των εποχών. Ο Γιάννης Πουλόπουλος γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου του 1941 στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας, στην περιοχή της Μάνης. Οι γονείς του, μεσσηνιακής καταγωγής, κατοικούσαν στην Αθήνα, στην περιοχή του Μεταξουργείου και ύστερα μετακόμισαν στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Σε ηλικία 5 ετών μένει ορφανός από μητέρα και μεγαλώνει με τον πατέρα του Γιώργο και τον μικρό αδερφό του Βασίλη.

Τον Γιάννη Πουλόπουλο αποχαιρέτησε η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα μέσω twitter.

«Μας μεθυσες με το φεγγάρι, εδωσες ζωη στο Αγαλμα με τη φωνή σου και ξαφνου “Επεσε βαθεια σιωπή”….ξεκουρασου ψυχουλα μου.Δυναμη στα κορίτσια σου..την Μπεττυ και την Αντουλα…”Οταν μιλας για χωρισμό να μην δακρυζεις μπρος μου..”τραγουδήσαμε μαζί σου….Καλό σου ταξιδι Γιάννη μου», έγραψε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ