«Πονάω Γιάννη μου…πονάω…πολύ»: Το συγκλονιστικό «αντίο» Ελληνίδας τραγουδίστριας στον Πουλόπουλο

«Πονάω Γιάννη μου…πονάω…πολύ»: Το συγκλονιστικό «αντίο» Ελληνίδας τραγουδίστριας στον Πουλόπουλο

Μία ακόμα μεγάλη απώλεια «σημάδεψε» το 2020

Ο θάνατος του Γιάννη Πουλόπουλο σε ηλικία 79 ετών σκόρπισε θλίψη σε όλους τους Έλληνες, καθώς ήταν αδιαμφισβήτητα ένας σπουδαίος τραγουδιστής με την φωνή του και τα τραγούδια του να αμς συντροφεύουν για πάντα.

Πολλοί ήταν αυτοί που έστειλαν το δικό τους «αντίο» μέσω των social media, ωστόσο αυτό της Ρένας Κουμιώτη – μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας που είχε συνεργαστεί πολλάκις μαζί του-  είναι συγκλονιστικό.

«Για μένα ήσουν το άλλο καλλιτεχνικό μου μισό και σήμερα σε έχασα…. Ήσουν ο μόνος πραγματικός φίλος μου μέσα απ τη δουλειά μας..Άντρας παλαιάς κοπής με όλη τη σημασία της λέξης..Πόσα δεν μοιραστήκαμε μαζί? Δεν είναι οι πίστες, δεν είναι οι επιτυχίες, δεν είναι η δημοσιότητα. Ήταν το ότι ήσουν ο πιο ακέραιος άνθρωπος που γνώρισα μέσα σ αυτόν τον χώρο.

Είχα την μέγιστη ευτυχία το 1969, να με πάρεις απ το χέρι και να περπατήσω δίπλα σου στον “Δρόμο” και μετά για πολλά χρόνια πάντα μαζί καλλιτεχνικά. Κέντρα, περιοδείες, ξενύχτια, γέλια..

Η Ελλάδα σε αγάπησε. Με τα τραγούδια σου, ερωτεύτηκε, πόνεσε, έκλαψε, χάρηκε. Με τα ίδια τραγούδια θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο.

Οι ερμηνείες σου διδασκαλία. Σαν και σένα κανένας άλλος. Κανένας !!!!

Πονάω Γιάννη μου…πονάω…πολύ…

Αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να σε φέρω πίσω . Μόνο να σ αγαπώ..και θα σ΄ αγαπώ πάντα..», έγραψε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ