Σοκ στο Βόλο: 29χρονη δέχθηκε επίθεση με βενζίνη- «Ξύπνησε» μνήμες από την υπόθεση με το βιτριόλι

Σοκ στο Βόλο: 29χρονη δέχθηκε επίθεση με βενζίνη- «Ξύπνησε» μνήμες από την υπόθεση με το βιτριόλι

Ο δράστης είναι γνωστός στις αρχές και έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικό.

Επίθεση με βενζίνη δέχθηκε 29χρονη γυμνάστρια στο Βόλο και το μυαλό όλων «έτρεξε» στην σοκαριστική υπόθεση της επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα στην Καλλιθέα.  Μάλιστα, και η ίδια η παθούσα φοβήθηκε για τα χειρότερα, όπως εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή της στο Mega και την εκπομπή «Live News».

«Ήμουν εδώ, με ακολούθησε, τον απέφυγα, τη δεύτερη φορά, μου έριξε το υγρό, έκανα ελιγμό, μπήκα στο ταξί… Έσκυψα γιατί φοβήθηκα ότι θα μου ξαναρίξει και είπα στον οδηγό να φύγει γρήγορα. Μέσα στο ταξί έσκυψα μήπως είναι ανοιχτό το παράθυρο και μου επιτεθεί και τρίτη φορά. Μετά άρχισα να σκέφτομαι τι είχε συμβεί, τι θα μπορούσα να πάθω… θυμήθηκα το βιτριόλι και ταράχτηκα πολύ.

Ο οδηγός του ταξί τον ήξερε. Ήξερε ότι είναι αυτός, ότι τον λένε «Κεμάλ», ότι επιτίθεται σε γυναίκες. Όταν περπατάω στο δρόμο είμαι έτοιμη μη ξαναγίνει το ίδιο. Μου έστειλαν πολλά μηνύματα κοπέλες ότι τους είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, ότι αυτός ήταν φυλακή, βγήκε και δεν υπάρχει λύση γι’ αυτόν», δήλωσε χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα Φιλιώ Τσινόγλου για όσα έζησε  όταν περίμενε ταξί στο κέντρο του Βόλου.

Ο φάκελος του 37χρονου είναι γεμάτος από υποθέσεις γυναικών που τον καταγγέλλουν για επιθέσεις με βενζίνη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ