Εκνευρισμένος ο Αρναούτογλου με το «Happy Day»: «Πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με ηλιθιότητες, μην το ξανακάνετε»

Εκνευρισμένος ο Αρναούτογλου με το «Happy Day»: «Πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με ηλιθιότητες, μην το ξανακάνετε»

Έξαλλος ο παρουσιαστής με το περιεχόμενο της εκπομπής του Alpha.

Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε δημόσια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης η εκπομπή σχολίασε με αρνητικό τρόπο τις φωτογραφίες για τον promo του νέου προγράμματος του Sfera και το φωτομοντάζ που είχαν κάνει στις φωτογραφίες του παρουσιαστή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή:

«Πήρα πάρα πολλά μηνύματα που έβριζε ο κόσμος πάρα πολύ τον Δημήτρη Παπανώτα και ένα βίντεο της εκπομπής εκεί στο Happy Day. Είχε να κάνει με την αφίσα του πρωινού του Sfera και το πως ήμουνα εγώ στη Μύκονο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή. «Το θέμα ήταν τα κιλά τα δικά μου, πως ήταν στην πραγματικότητα με την αφίσα.

Ούτε εγώ ποτέ έχω κρύψει τα κιλά μου, ούτε… πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με αυτές τις ηλιθιότητες περί κιλών. Γιατί ασχολείστε και το λέω και στη Σταματίνα. Σταματίνα μου, μην το ξανακάνετε σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν ξέρετε τι πρόβλημα υπάρχει στον καθένα πριν αποφασίσετε να μιλήσετε για τα κιλά ή για το οτιδήποτε. Αν σου μιλούσα μπορεί και να νιώθατε πολύ άσχημα για αυτό που κάνατε
.

Εγώ φανταστείτε πως το μοντάζ που έκανε εδώ πέρα η υπεύθυνη του Sfera, για το σώμα που θα βάλουν και τι θα κάνουνε, το είδα τελευταία στιγμή και γελάσαμε και είπαμε αυτό. Μήπως βγήκε ποτέ κανείς να πει, ο Γρηγόρης κάνει bodybuilding; Είναι αστείο», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ