Σοκ στην Κέρκυρα: Άνδρας ξυλοκόπησε την γυναίκα κατά τη διάρκεια του σχολικού αγιασμού του μπροστά σε παιδιά και γονείς

Σοκ στην Κέρκυρα: Άνδρας ξυλοκόπησε την γυναίκα κατά τη διάρκεια του σχολικού αγιασμού του μπροστά σε παιδιά και γονείς

Απίστευτες καταγγελίες για τους παρευρισκόμενους γονείς που δεν έσπευσαν να βοηθήσουν…

Ένα δραματικό περιστατικό που συνέβη σε σχολικό συγκρότημα στην Κέρκυρα κατά τη διάρκεια του πρώτου αγιασμού για  τη νέα σχολική χρονιά, αναδεικνύει το σοβαρό –πλέον- πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σαν κοινωνία.

Όλα έγιναν σε Δημοτικό σχολείο της Κέρκυρας, όταν κατά τη διάρκεια του αγιασμού και ενώ πολλοί γονείς ήταν «κρεμασμένοι» στα κάγκελα του σχολείου για αν παρακολουθήσαν τα παιδιά τους, ένας 45χρονος άνδρας άρχισε να χτυπά με μένος την πρώην συζύγου του.

Ο άνδρας, σύμφωνα με καταγγελίεςστα social media, ξεκίνησε από λεκτική και κατέληξε σε σωματική βία εναντίον της πρώην συζύγου του, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που κοιτούσαν σοκαρισμένο, χωρίς όμως να αντιδράσουν ή να σπεύσουν να βοηθήσουν την έρημη γυναίκα. Κοιτούσαν απλά αποσβολωμένοι και δεν «ανακατεύονταν» σε οικογενειακά θέματα. Μόνο δύο άλλες γυναίκες, μη αντέχοντας το θέαμα, κατάφεραν και την βοήθησαν.

«Την έβριζε, τη χτυπούσε, και κανείς μα κανείς δεν έκανε κάτι να τον σταματήσει. Όσο τραγικό είναι το γεγονός της κακοποίησης άλλο τόσο αναίσχυντη ήταν και η συμπεριφορά των άλλων γονιών. Δεν έκαναν τίποτα για να τον σταματήσουν παρά μόνο κοιτούσαν λες και έβλεπαν κάποιο σήριαλ στην TV. Την κακοποίηση αυτής της γυναίκας έπαψαν δύο μαμάδες οι οποίες μπήκαν στη μέση για να τον σταματήσουν. Τα παιδάκια κρύβονταν πίσω από την πλάτη των γονιών τους, το δικό της παιδί έκλαιγε ασταμάτητα. Οι άνδρες που ήταν εκεί, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το ουσιαστικό, απλά κοιτούσαν, μόνο ποπ κορν δεν είχαν πάρει! Ενημερώθηκε άμεσα και ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος δεν έκανε απολύτως τίποτα. Δεν ξέρω σε τι κόσμο ζούμε, είναι αδιανόητο να βλέπεις αυτή την κτηνωδία και να μην αντιδράς. Τόσο ζώα, τόσο απάνθρωποι έχουμε γίνει πια;», ανέφερε απογοητευμένη γυναίκα στα social media…

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι η 40χρονη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό και κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου και πατέρα του παιδιού, για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. Σχηματίστηκε δικογραφία και ο άνδρας αναζητείται.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ