Τραγική κατάληξη γα τον ντελιβερά που έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ»

Τραγική κατάληξη γα τον ντελιβερά που έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ»

Είχε εξαφανιστεί πριν 17 μήνες στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρέθηκε νεκρός στην Άνδρο.

Την χειρότερη κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 36χρονου, Λαέρτης Μπεγιάι, που τον αναζητούσε η οικογένειά του από τα μεσάνυχτα της 9ης Απριλίου του 2019. Ο άτυχος νέος, ντελιβεράς στο επάγγελμα, βρέθηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή της Άνδρου.

Για την εξαφάνισή του είχε κινητοποιηθεί και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», όπου είχαν ακουστεί διάφορες θεωρίες για την περίεργη εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ, Γιώργο Τσούκαλη, ο οποίος είχε αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του και μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Λαέρτης Μπεγιάι τα ξημερώματα της 10ης Απριλίου 2019 που εξαφανίστηκε, επιβιβάστηκε στο πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ραφήνα – Μύκονος. Μεταξύ Τήνου και Άνδρου ο νέος έπεσε στη θάλασσα, με την πτώση να έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας του πλοίου, ενώ από μαρτυρίες επιβατών επιβεβαιώθηκαν τα ρούχα του.

Το σώματα του κατέληξε στα αζήτητα του νεκροταφείου Σχιστού, αν και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του, καθώς δεν είχαν συνδεθεί οι υποθέσεις…

Οι έρευνες των Αρχών στρέφονται στην τελευταία βραδιά πριν την εξαφάνισή του, όταν και είχε επισκεφθεί συνεργείο φίλου  για να φτιάξει το μηχανάκι του και τον μηχανικό να αναφέρει πως αφού έκλεισε το συνεργείο, έφυγαν μαζί περπατώντας και κάπου στη Λεωφόρο Ηρακλείου οι δρόμοι τους χώρισαν.

Η οικογένειά του αναζητά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε στη θάλασσα, αν και τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ