Σωτήρης Τσιόδρας: Αυτοί είναι οι δύο λόγοι που οδήγησαν στην «εξαφάνισή» του

Σωτήρης Τσιόδρας: Αυτοί είναι οι δύο λόγοι που οδήγησαν στην «εξαφάνισή» του

Τα δύο μέτρα με τα οποία διαφώνησε.

Ο λοιμωξιολόγος που εμπιστεύθηκε ο ελληνικός λαός έχει να εμφανιστεί σε ενημέρωση από την 1η  Σεπτεμβρίου και υπάρχει λόγος.  Για την ακρίβεια δύο λόγοι.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Κάτια Μακρή στο  Star, ο επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, παρότι από την Κυβέρνηση υποστηρίζουν ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή, ο ίδιος  έχει επιλέξει να μην βγαίνει μπροστά γιατί έχει ενστάσεις για την στάση των Κυβερνώντων τόσο στα ΜΜΜ όσο και στον τρόπο που άνοιξαν τα σχολεία.

«Αλήθεια είναι αυτά αλλά όχι όλη η αλήθεια. Στην πραγματικότητα ο κ. Τσιόδρας έχει διαφωνήσει δυο φορές με κυβερνητικές αποφάσεις και όλοι οι επιδημιολόγοι ήταν μαζί του.  Η πρώτη ήταν  για τα σχολεία και τα τμήματα των 25 παιδιών,  για τα οποία επέμενε να είναι στους 15 μαθητές το όριο.  Και η δεύτερη φορά για την πληρότητα  στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς επέμενε να είναι στο 50%

Στην πραγματικότητα ο κ. Τσιόδρας έχει διαφωνήσει δύο φορές με κυβερνητικές αποφάσεις και όλοι οι επιδημιολόγοι ήταν μαζί του. Η πρώτη ήταν για τα σχολεία και τα τμήματα των 25 παιδιών, για τα οποία επέμενε να είναι στους 15 μαθητές το όριο. Και η δεύτερη φορά για την πληρότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς επέμενε να είναι στο 50%.

Τίποτα από τα δύο δεν έγινε για λόγους οικονομικούς. Κι επειδή δε θέλει να γίνει πολιτικός, πήγε στα μετόπισθεν της μάχης. Είναι εμφανές όμως ότι λείπει. Είναι ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ξέφωτο τον Μάρτιο, που τον εμπιστευτήκαμε και μας έπεισε. Αν δε βγει και τώρα μπροστά, ίσως αργότερα να είναι πολύ αργά», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ