Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένης από τον σύζυγό της επειδή δάνεισε χρήματα στον πρώην γαμπρό της

Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένης από τον σύζυγό της επειδή δάνεισε χρήματα στον πρώην γαμπρό της

Το επόμενο 48ωρο κρίνεται κρίσιμο για τη ζωή της.

Τραγική εξέλιξη έχει πάρει μια καλή χειρονομία 77χρονης γυναίκας στην Κρήτη. Η άτυχη ηλικιωμένη βοήθησε οικονομικά των πρώην γαμπρό της και πατέρα των εγγονιών της , μία κίνηση που εξαγρίωσε τον σύζυγό της και την ξυλοκόπησε άσχημα, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το περιστατικό συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου, χωρίς, ωστόσο, η ηλικιωμένη  να πάει στο νοσοκομείο ή να κινηθεί νομικά εναντίον του σύζυγού της. Όμως, λίγες ημέρες μετά τα χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα, η γυναίκα άρχισε να παρουσιάζει διαταραχή στην ομιλία της, ενώ την Τετάρτη έκανε αξονική τομογραφία σε ιδιωτικό κέντρο, στο Ηράκλειο με τα αποτελέσματα να κινητοποιούν αμέσως το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου, καθώς διαπίστωσαν ότι τα τραύματα της γυναίκας προέρχονται από γρονθοκοπήματα και έκριναν, μάλιστα, ότι η κατάστασή της χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Κάλεσαν το ΕΚΑΒ, που έσπευσε με ασθενοφόρο και παρέλαβε τη γυναίκα, ενώ ενημέρωσαν και την Αστυνομία. Η γυναίκα διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ και ειδοποίησε τον πρώην γαμπρό της, αφού αυτός της είχε «κλείσει» και το ραντεβού για την αξονική τομογραφία. Έπειτα, κλήθηκε και από την ΕΛ.ΑΣ. για να δώσει κατάθεση για ό,τι ξέρει, με εκείνον να περιγράφει όσα του είχε αναφέρει η παθούσα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ