«Bachelor»: Η ξαφνική αποχώρηση από το σπίτι που άφησε άφωνες τις υπόλοιπες κοπέλες

«Bachelor»: Η ξαφνική αποχώρηση από το σπίτι που άφησε άφωνες τις υπόλοιπες κοπέλες

Μια αναπάντεχη εξέλιξη στο ριάλτι του Alpha.

Το Bachelor παρά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει συνεχίζει να προβάλλεται κανονικά, ενώ επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους φαν του. Στο επεισόδιο της Πέμπτης οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια ξαφνική αποχώρηση που τους εξέπληξε. Έκπληξη προκάλεσε καις τις άλλες κοπέλες του σπιτιού.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Βασιλάκος βγήκε ραντεβού με τη Μάγδα και την Άννυ, με τον γόη άνδρα να δίνει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο στη δεύτερη, ωστόσο προψώρησε και σε μια άλλα κίνηση, ζήτησε από την πρώτη παίκτρια να αποχωρήσει από το σπίτι, γεγονός που δεν έγινε εύκολα αποδεκτό.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος απευθυνόμενος στη Μάγδα είπε: «Είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα, είσαι ώριμη αρκετά για την ηλικία σου, σέβεσαι τον εαυτό σου… Θέλω να είμαι ειλικρινής στον εαυτό μου και στα συναισθήματά μου. Και για εμένα είναι πολύ δύσκολο. Νιώθω πως δεν υπάρχει χημεία ανάμεσά μας και θέλω να μου υποσχεθείς πως αυτή η στιγμή που ζούμε οι δυο μας τώρα δεν θα σε κάνει να σταματήσεις να ψάχνεις τον έρωτα και τον άντρα της ζωής σου. Έχω πιο πολύ άγχος από σένα, πίστεψέ με. Δυστυχώς θα πρέπει να αποχωρήσεις» με την έκπληκτη παίκτρια να απαντά:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Θεωρώ ότι ο Παναγιώτης δεν μπόρεσε να διακρίνει τα πραγματικά μου αισθήματα και θα μου άξιζε μια ακόμα ευκαιρία. Παναγιώτη, θεωρώ ότι αποφάσισες πολύ λάθος σήμερα γιατί έχω πολύ πιο δυνατή προσωπικότητα από την Άννυ και ενδιαφέροντα και λόγο. Η Άννυ απλά νιαουρίζει όταν μιλάει, δεν είναι πραγματικά όλο αυτό. Ίσως έπρεπε να το σκεφτείς λίγο καλύτερα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ