Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τις καρμικές σχέσεις και ανατρέπει τα πάντα: «Γενικά σημαίνει χωρισμός»! (vid)

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τις καρμικές σχέσεις και ανατρέπει τα πάντα: «Γενικά σημαίνει χωρισμός»! (vid)

Η γνωστή αστρολόγοςμιλάει για τις καρμικές σχέσεις.

Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα ανέλυσε το πρωί της Δευτέρας η Λίτσα Πατέρα,τις καρμικές σχέσεις. Αφού ξεκαθάρισε ότι δεν αναφερόμαστε σε αυτό που λέμε στο «άλλο μας μισό» στο ερωτικό κομμάτι.

Η αστρολόγος πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε ζήσει παραπάνω από μια ζωή και ότι όσοι άνθρωποι το πιστεύουν αυτό θεωρούν ότι έχουν αφήσει πίσω μισοτελειωμένα πράγματα. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές συναντάμε ανθρώπους που νιώθουμε μια απίστευτη οικειότητα μαζί τους.

Μάλιστα, η καρμική σχέση είναι όταν είσαι με έναν άνθρωπο και νιώθεις ότι του χρωστάς ή σου χρωστάει. Και μάλιστα συνήθως μπορεί να καταλήξει και σε χωρισμό. Η καρμική σχέση είναι κάτι που ο άνθρωπος δεν μπορεί να αποφύγει εύκολα αν του συμβεί και αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάποιες φορές πρέπει να είμαστε επιεικείς στους ανθρώπους που απιστούν.

Παράλληλα, τόνισε πως μια καρμική σχέση μπορεί να έχει πολλούς χωρισμούς και πολλές επιστροφές μέχρι να φτάσεις στο σημείο είτε να χωρίσεις οριστικά ή να δεθείς για πάντα με τον άλλον σαν να βρίσκεσαι τυλιγμένος σε μια αλυσίδα.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ