«Εμφύλιος» στον Alpha: Στα άκρα η κόντρα Νίκου Μάνεση και Ελεονώρας Μελέτη- Τα «καρφιά» της παρουσιάστριας

«Εμφύλιος» στον Alpha: Στα άκρα η κόντρα Νίκου Μάνεση και Ελεονώρας Μελέτη- Τα «καρφιά» της παρουσιάστριας

Μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Λίγο πριν αρχίσει η νέα σεζόν στα κανάλια οι ιθύνοντες του Alpha, παρουσίαζαν με μεγάλη χαρά και προσδοκίες την απόφασή τους να πάει η Ελεωνόρα Μελέτη στην πρωινή ζώνη με ενημερωτική εκπομπή και υπό τις οδηγίες του Νίκου Μάνεση.

Μία συνεργασία που, όπως φανερώνουν τα νούμερα τηλεθέασης, ούτε το κοινό κέρδισε, ούτε ήταν αρμονική μεταξύ των συνεργατών. Μάλιστα, δημοσίευμα της «Real Life» θέλει τους δύο βασικούς συντελεστές της να έχουν κακές σχέσεις, τόσο που ο Νίκος Μάνεσης έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως, ενώ έπαψε πλέον να μπαίνει στο πλατό, ούτε είναι στο control room, όπου είθισται να είναι οι αρχισυντάκτες…

Σύμφωνα, πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος θεωρεί ότι το concept της εκπομπής είναι επιτυχημένο, με την παρουσιάστρια να έχει ενστάσεις για το περιεχόμενο που ήθελε να είναι πιο κοινωνικό, ενώ τις ακυρώνουν θέματα και καλεσμένους.

Το πρωί της Τρίτης η Ελεωνόρα Μελέτη πήρε θέση μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπή, όπου ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι υπάρχει «πρόβλημα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί για ένα πρότζεκτ που δεν αποφάσισε αυτή «καρφώνοντας» τον αρχισυντάκτη της.

«Αναφέρεσαι στα δημοσιεύματα που λένε ότι παραιτήθηκα; Εγώ αγάπη μου είμαι σκυλί μαύρο! Του πολέμου! Δεν παραιτούμαι ποτέ. Ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη. Δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η είδηση. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα, δεν παραιτήθηκα σε καμία περίπτωση. Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Δεν ξέρω πως ακριβώς βγήκε αυτό, αλήθεια σου λέω. Δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ALPHA. «Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις κάποιες φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη; Πας καλά και συ; Τι μηνύματα κοινωνικά είναι αυτά που περνάς στους ακροατές;».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ