Ανατροπή στη δίκη Παντελή Παντελίδη- Τι ζητάει η ασφαλιστική

Ανατροπή στη δίκη Παντελή Παντελίδη- Τι ζητάει η ασφαλιστική

Αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη από την ασφαλιστική εταιρεία να της καταβάλουν το ποσό, εφόσον δικαιωθούν τα κορίτσια.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά από εκείνο το μοιραίο πρωινό που έχασε τη ζωή του ο Παντελής  Παντελίδης και την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου θα ξεκινούσε η δίκη για τις αγωγές που έχουν γίνει, η οποία όμως πήρε αναβολή.

«Συγκεκριμένα οι αγωγές ήταν τρεις, η μία από την Μίνα Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής, η δεύτερη από την Φρόσω Κυριάκου κατά της ασφαλιστικής επίσης και η τρίτη από την οικογένεια Παντελίδη κατά της ασφαλιστικής και της Φρόσως  Κυριάκου.

Η δίκη αναβλήθηκε και ορίστηκε για τις 11 Δεκεμβρίου γιατί η ασφαλιστική εταιρεία προσκόμισε δικόγραφο αγωγής εναντίον της οικογένειας του Παντελίδη , ζητώντας να της καταβάλει ότι τυχόν καταβληθεί από την εταιρεία στα δυο κορίτσια», είπε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη.

Ακόμη πρόσθεσε «Από την πλευρά μας τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα σχετικά με το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο καθώς έχει κριθεί τελεσίδικα από τις εισαγγελικές αρχές. Εξακολουθεί να γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια παραφιλολογία σχετικά με το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, έχουν κριθεί. Η πελάτισσά μου είναι μια νέα κοπέλα που προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της, έχει τελειώσει τις σπουδές της και προσπαθεί να δουλέψει».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ