Η «μπηχτή» του Μάνεση στη Μελέτη μέσα από την εκπομπή του και η βιτριολική θέση του Μουτσινά! (vid)

Η «μπηχτή» του Μάνεση στη Μελέτη μέσα από την εκπομπή του και η βιτριολική θέση του Μουτσινά! (vid)

Ξεκάθαρο «καρφί» από τον δημοσιογράφο.

Σε κόντρα δίχως τέλος εξελίσσεται η κακή συνεργασία Ελεωνόρας Μελέτη και Νίκου Μάνεση, ανάμεσα, δηλαδή, στην παρουσιάστρια και τον αρχισυντάκτη της εκπομπής του Alpha «Ώρα για Μελέτη».

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει οι άλλοτε καλοί συνεργάτες είναι σε μεγάλη κόντρα αφήνοντας εκατέρωθες αιχμές για την κακή πορεία της εκπομπής. Ωστόσο, το σαββατοκύριακο ο Νίκος Μάνεσης «έριξε» εκ νέου τη μπηχτή του μέσα από την εκπομπή του κάνοντας on air μια χαρακτηριστική πόζα της Ελεονώρας Μελέτη και σχολίασε:

«Τώρα τελευταία έχω δει ότι πολλοί διάσημοι παρουσιάζουν την εκπομπή έτσι… Το έχω δει στην τηλεόραση και είπα να το κάνω κι εγώ. Ξεσηκώνω φιγούρες»!

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Μουτσινάς πρόβαλε το «λαβράκι» που έπιασαν οι συνεργάτες του και ήταν ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στους δύο δημοσιογράφους: «Εδώ πέρα υπάρχει ένα τακτ, δεν έχει γίνει κατιναρία ακόμα. Αλλά με αυτό τον τρόπο, ο κ. Μάνεσης είναι ο αρχισυντάκτης της Ελεονώρας, που τα πάνε τέλεια, οπότε κάπως έχουν το δικαίωμα να πειράζονται. Όταν δεν μπορείς να συνεργαστείς λες τελειώσαμε, δεν μπορώ δεν μπορείς κορόιδευέ με το Σάββατο».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ