Όλο και πιο κάτω: To απίστευτο-αισχρό στιγμιότυπο στο «Big Brother» που κάνει το γύρο του διαδικτύου…(εικόνες)

Όλο και πιο κάτω: To απίστευτο-αισχρό στιγμιότυπο στο «Big Brother» που κάνει το γύρο του διαδικτύου…(εικόνες)

Μία ακόμα απρεπής εικόνα στο ριάλιτι.

Εικόνες που τείνουν να γίνουν …συνηθισμένες βλέπουν κάθε μέρα όσοι παρακολουθούν το livestreaming του «Big Brother» που προβάλλεται από την σελίδα του ΣΚΑΪ. Ίσως το μόνο θετικό στοιχείο ότι τα πιο πολλά κόβονται στο μοντάζ καις εν προβάλλονται καις την τηλεόραση, στα επεισόδια που παίζει το κανάλι.

Ωστόσο, η «τραγική» κατάσταση που επικρατείς το σπίτι του ριάλιτι είναι μια πραγματικότητα. Έτσι, είδαμε άλλη μία ντροπιαστική εικόνα. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κεχαγιάς κοιμήθηκε στο δωμάτιο των κοριτσιών και το πρωινό τον βρήκε εκεί με «άγριες» πρωινές διαθέσεις, δίπλα του μόλις έχει ξυπνήσει η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, η οποία ενθουσιάστηκε με το θέαμα και δεν τραβούσε το βλέμμα της από τα επίμαχα σημεία του συμπαίκτη της, ώσπου προέβη σε μια απίστευτη κίνηση.

Δείτε τις φωτογραφίες

Όλο και πιο κάτω: To απίστευτο-αισχρό στιγμιότυπο στο «Big Brother» που κάνει το γύρο του διαδικτύου…(εικόνες)Όλο και πιο κάτω: To απίστευτο-αισχρό στιγμιότυπο στο «Big Brother» που κάνει το γύρο του διαδικτύου…(εικόνες)Όλο και πιο κάτω: To απίστευτο-αισχρό στιγμιότυπο στο «Big Brother» που κάνει το γύρο του διαδικτύου…(εικόνες)Όλο και πιο κάτω: To απίστευτο-αισχρό στιγμιότυπο στο «Big Brother» που κάνει το γύρο του διαδικτύου…(εικόνες)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ