Απίστευτο spoiler στις «Άγριες Μέλισσες»: Πως συνδέονται Βόσκαρης- Μελέτης- Ανέτ;

Απίστευτο spoiler στις «Άγριες Μέλισσες»: Πως συνδέονται Βόσκαρης- Μελέτης- Ανέτ;

Από ανατροπή σε ανατροπή κάθε επεισόδιο.

Κάθε επεισόδιο του β΄ κύκλου των «Άγριων Μελισσών» κρύβει και μία αποκάλυψη που συνδέει αριστοτεχνικά το παρελθόν με το παρόν και αφήνει σοκαρισμένους τους τηλεθεατές.

Τις τελευταίες ημέρες τα spoilers αφορούν στο ρόλο του Μάνου Βόσκαρη στην ιστορία και στην εξήγηση της χωρίς λόγο σκληρότητα που δείχνει στην Ελένη στις φυλακές. Τα τελευταία spoilers θέλουν τον διευθυντή φυλακών να είναι κατευθυνόμενος από την Μυρσίνη προκειμένου να κάνει τη ζωή της φόνισσας του γιου της εφιαλτική.

Ωστόσο, σε αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρωινό από το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε σε flashback τον Μάνο Βόσκαρη να συναντά τη Μυρσίνη Σεβαστού και για πρώτη φορά να της αποκαλύπτει πως στο παρελθόν ήταν εργάτης του πεθερού της.

Αμέσως μετά την προβολή η Φαίη Σκορδά έριξε την βόμβα και αναρωτήθηκε αν ο Μάνος Βόσκαρη και ο άντρας που στο παρελθόν είχε βιάσει την Αννέτ και είναι ο πατέρας του παιδιού της, Μελέτη είναι ο ίδιος άνθρωπος!

Τέλος, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως ο Νικηφόρος θα θελήσει να αναζητήσει τη μητέρα του παιδιού του, τη Δρόσω η οποία βρίσκεται και τι κάνει, αλλά εκείνοι που θα συναντήσουν πρώτοι είναι ο Κωνσταντής και ο Μελέτης…

Δείτε όσο ειπώθηκαν:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ