Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τους κριτές του «J2US»: «Θα φάμε κι άλλο bullying;»

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τους κριτές του «J2US»: «Θα φάμε κι άλλο bullying;»

Ο τραγουδιστής θεωρεί ότι δεν είναι τυχαία τα λάθη των κριτών απέναντί του

Στο δεύτερο live του «J2US» ξεχώρισε αδιαμφισβήτητα και το λάθος της Βίκυς Σταυροπούλου να αποκαλέσει τον Τριαντάφυλλο, «Γαρύφαλλο». Γκάφα που ο τραγουδιστής δεν το πήρε με καλό μάτι, καθώς είχε παράπονα καις το πρώτο live από την Δέσποινα Βανδή που θεωρούσε ότι μένει ακόμα στη Ρόδο.

Ο Τριαντάφυλλος το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Έλα Καλημέρα» με την Σίσσυ Χρηστίδου και εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για την συμπεριφορά των κριτών, κάνοντας λόγο για bullying», στο ίδιο, μάλιστα, κανάλι που προβάλλεται το σόου.

«Και μαλ…α να με πει, θα της πω μπράβο. Απλά έχω βαφτιστεί Τριαντάφυλλος, Χριστιανός Ορθόδοξος και το όνομά μου είναι αυτό. Η Βίκυ έκανε χιούμορ με το όνομά μου, οκ, είναι καλό παιδί, δεν της κρατάω κακία. Δεν είναι ωραία να αλλάζεις το όνομα που δίνεις σε ένα παιδί. Πόσο bullying θα φάμε ακόμα; Φάγαμε αρκετό, οκ, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Εγώ λαϊκός τραγουδιστής είμαι, ο κύριος Θεοφάνους μας έβαλε αυτό το τραγούδι, εγώ ήθελα να πω κάποια άλλα. Θα φάμε κι άλλο bullying; Δώστε μας κι άλλο bullying. Είναι φτηνό στα 43 μου να κάθομαι να αποδεικνύω σε κάποιον είτε πώς με λένε είτε πότε κι αν δουλεύω. Ζούμε σε μια εποχή που με ένα πάτημα στο google βρίσκεις αυτό που θες απευθείας.

Επειδή είδα την εκπομπή σου και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τυχαίο και αυτό με τη Δέσποινα, τυχαίο και αυτό χθες με την κυρία Βίκυ, στο τρίτο live μάλλον θα έφταιγα εγώ που ήρθε ο κορονοϊός στην Ελλάδα… Οπότε, τυχαία όλα. Αν εσύ πιστεύεις μέσα σου βαθιά ότι είναι τυχαίο, είναι τυχαίο και το σέβομαι. Ήρθε η Βίκυ μετά και μου είπε ότι ήταν τελείως τυχαίο, όλα καλά. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ήθελε να με πει Γαρύφαλλο, με είπε Γαρύφαλλο, έγινε, δεν είναι κάτι κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ