Εξοργισμένη με το «TheBachelor» η εταιρεία που παραχώρησε τα άλογα! Καταγγέλλει σκηνοθετημένα περιστατικά

Εξοργισμένη με το «TheBachelor» η εταιρεία που παραχώρησε τα άλογα! Καταγγέλλει σκηνοθετημένα περιστατικά

Έχουν ήδη κινηθεί νομικά…

Στο επεισόδιο της Παρασκευής στο «TheBachelor» του Alpha, προβλήθηκαν σκηνές από ατύχημα που είχε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την παίκτρια Ραφαέλα, σε μια βόλτα που είχαν πάει με άλογα. Βλέποντάς το αυτό η εταιρεία «Equitrek – Attica», η οποία παραχώρησε το χώρο και τα άλογα για να γυριστεί το επεισόδιο, διέψευσε το ατύχημα και απάντησε με μια εξοργιστική ανάρτηση στο Facebook και δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά για το περιστατικό.

«Με αφορμή επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς τύπου ριάλιτι γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή. Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς τη φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράστασή τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια», ανακοίνωσε  η εταιρεία.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ