«Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη αποκαλύπτει το «σκοτεινό» μυστικό του Βόσκαρη με «σατανικό» τρόπο και τον εξοντώνει…

«Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη αποκαλύπτει το «σκοτεινό» μυστικό του Βόσκαρη με «σατανικό» τρόπο και τον εξοντώνει…

Η Ελένη βγαίνει από την φυλακή και παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι καταφέρνει να εξοντώσει τον Βόσκαρη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα « On time» και την Σίσσυ Μενεγάτου η Ελένη αποφυλακίζεται αλλά το μίσος του Βόσκαρη είναι τόσο μεγάλο που δεν την αφήνει σε ησυχία, ειδικά μετά την απόλυσή του από τις φυλακές εξαιτίας της απόδρασής της. Με την βοήθεια των Σεβαστών , ο διευθυντής των φυλακών καταφέρνει να γίνει αρχιφύλακας και εγκαθίστανται μόνιμα στο Διαφάνι.

Στο χωριό ο Λάμπρος με την Ελένη προσπαθούν να ξεχάσουν όσα συνέβησαν και να συνεχίζουν την κοινή ζωή τους από εκεί που την άφησαν. Στον δρόμο τους μπαίνει πάλι ο Βόσκαρης πιο επικίνδυνος από ποτέ, ξεκαθαρίζοντάς της πως η θέση είναι στην φυλακή και δεν θα σταματήσει αν δεν τα καταφέρει. Και η Ελένη όμως τρέφει μεγάλο μίσος για τον άνθρωπο που την βασάνισε τόσο πολύ στην φυλακή και ευθύνεται και για τον θάνατο της φίλης και συγκρατούμενής της Φωτεινής.

Παρά τις αντιρρήσεις του Λάμπρου αποφασίζει να τον  καταστρέψει και καταστρώνει ένα σχέδιο. Θα το παίξει ερωτευμένη στο Βόσκαρη, ώστε να καταφέρει να μπει στο σπίτι του για να βρει στοιχεία να τον στείλει αυτή στην φυλακή. Έχει αρχίσει το «παιχνίδι» της και σιγά σιγά κερδίζει έδαφος και τον ρίχνει στην παγίδα της , αφού είναι ερωτευμένος μαζί της. Κατά την διάρκεια παραμονής στο σπίτι του και ψάχνοντας τα πράγματά του, ανακαλύπτει κάτι συνταρακτικό που θα είναι και το τέλος του Βόσκαρη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ