«Big Brother»: 4 τιμωρίες επιβλήθηκαν στην Άννα Μαρία από τον «Μεγάλο Αδερφό»! Η αντίδρασή της

«Big Brother»: 4 τιμωρίες επιβλήθηκαν στην Άννα Μαρία από τον «Μεγάλο Αδερφό»! Η αντίδρασή της

Θα «πληρώσει» ακριβά το απαράδεκτο ξέσπασμά της μέσα στο σπίτι…

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι η πιο χαρακτηριστική προσωπικότητα του Big Brother, και έχει απασχολήσει πολλές φορές τους συμπαίκτες της αλλά και τον «Μεγάλο Αδερφό» με την εκρηκτική συμπεριφορά της.

Μετά την τελευταία πολύ έντονη και υβριστική αντίδρασή της και παρόλο που ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες της, ο «Μεγάλος Αδερφός» την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας και της ανακοίνωσε την απόφασή του για 4 (!) «τιμωρίες» που της επέβαλε.

« Άννα Μαρία, όπως καλά γνωρίζεις, η χθεσινή σου συμπεριφορά είναι μη αποδεκτή.  Αντίκειται στους κανονισμούς του Big Brother. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις συνθήκες εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς σου, τίθεσαι αυτόματα υποψήφια προς αποχώρηση. Ταυτόχρονα σου αφαιρείται η δυνατότητα της ψήφου για την ψηφοφορία αυτής της εβδομάδας καθώς και η συμμετοχή στη διαδικασία για την διεκδίκηση του βέτο. Σε περίπτωση που παραμείνεις στο σπίτι του Big Brother, δεν θα έχεις το δικαίωμα να διεκδικήσεις την αρχηγία για μια εβδομάδα», είπε στην παίκτρια , η οποία αποδέχτηκε την απόφασή του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ