«Άγριες Μέλισσες»: Η τραγική ιστορία της Φωτεινής αποκαλύπτεται- Γι αυτό είναι στη φυλακή

«Άγριες Μέλισσες»: Η τραγική ιστορία της Φωτεινής αποκαλύπτεται- Γι αυτό είναι στη φυλακή

Σαν ηρωίδα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας- Ο νόμος του ηθικού έναντι του φυσικού…

Από την πρώτη στιγμή που η Ελένη βρέθηκε στην φυλακή, ο μοναδικός άνθρωπος που της φέρεται ανθρώπινα είναι η συγκρατούμενή της , Φωτεινή, η οποία έχει καταδικαστεί σε ισόβια αλλά δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τον λόγο.

Όπως έχουμε δει οι δυο γυναίκες έχουν αναπτύξει μια σχέση αγάπης και συμπαράστασης και η Φωτεινή αντιμετωπίζει την Ελένη σαν κόρη της. Στα επόμενα επεισόδια που θα γίνει η μεγάλη απόδραση από την φυλακή, θα την δούμε να θυσιάζεται για να σωθεί η Ελένη.

Όλα τα χρόνια που βρίσκεται στην φυλακή κουβαλάει τον χαρακτηρισμό της φόνισσας, στην πραγματικότητα όμως, όπως διαβάζουμε στο youfly.gr,  είναι μια μάνα που κατέστρεψε την ζωή της για να σώσει το παιδί της, την μονάκριβη κόρη της. Το μεγάλο μυστικό της θα το αποκαλύψει μόνο στην Ελένη .

Ο άνθρωπος που σκότωσε είναι ο άντρας της κόρης της , ένας σκληρός άντρας που την χτυπούσε πολύ άσχημα, μέχρι που έχασε και το αγέννητο μωρό της. Η Φωτεινή έβαψε τα χέρια της με αίμα για να σώσει την κόρης και να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία  για να ξαναφτιάξει την ζωή της. Μόνο που η κόρη της δεν την συγχώρεσε και δεν την επισκέφτηκε ποτέ στην φυλακή.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ