Τηλεοπτική βόμβα: Η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει στην τηλεόραση σε θέση- έκπληξη!

Τηλεοπτική βόμβα: Η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει στην τηλεόραση σε θέση- έκπληξη!

Κίνηση-ματ από τον ΑΝΤ1!

Μετά από μια μεγάλη αποχή η Πόπη Τσαπανίδου, επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα. Η δημοσιογράφος από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο τηλεοπτικός σταθμός επισημοποίησε τη συνεργασία αυτή με δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει: «Με κύρος, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία, το ΑΝΤ1NEWS δίνει καθημερινά στις 18:50, τη μάχη της ενημέρωσης. Από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπαίνει στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας  στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.

Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, εμβαθύνουν και αναλύουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς. Με  το ισχυρό και τεχνικό επιτελείο του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τουΑΝΤ1 βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων και παρουσιάζει μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και σημαντικές συνεντεύξεις την πιο έγκαιρη και έγκυρη εικόνα της επικαιρότητας».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ