Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά στο «Διαφάνι» βγαίνει στο φως και όλα ανατρέπονται στις «Άγριες Μέλισσες»

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά στο «Διαφάνι» βγαίνει στο φως και όλα ανατρέπονται στις «Άγριες Μέλισσες»

Μία εξέλιξη που δεν περιμέναμε.

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Κώστας Σαββιδάκης, ο αγαπημένος παπάς από τις «Άγριες Μέλισσες», για την σειρά, αφού σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «On Time» η Ελένη μαθαίνει το μεγάλο μυστικό του Δούκα με την βοήθεια, μάλιστα, του Βόσκαρη.

Ποιο είναι αυτό; Ότι ο Σέργιος σκότωσε τον πατέρα της μετά από εντολή του Δούκα και λογικά θα το μάθει από τον Βόσκαρη, που του το είχε εμπιστευθεί ο φίλος του.

Αυτά είναι μερικά σημεία της συνέντευξης:

Εσείς ως παπάς γνωρίζετε τα περισσότερα αν όχι όλα μυστικά των ανθρώπων του χωριού. Ποιο μεγάλο μυστικό πιστεύετε ότι δεν έχει αποκαλυφθεί που θα συνταράξει το Διαφάνι;

Με “στριμώχνετε”, αλλά θα σας πω. Όχι ως παπάς γιατί δεν μου το έχουν εξομολογηθεί αυτό, αλλά ως Κωστής. Είναι το μυστικό του Δούκα που αυτός έβαλε το γιο του τον Σέργιο να σκοτώσει τον πατέρα της Ελένης. Όταν το μάθει η Ελένη –και σε αυτό μάλλον θα βάλει το χεράκι του ο Βόσκαρης, γιατί μην ξεχνάτε ότι ήταν φίλος του Σέργιου- εκεί θα δούμε την κορύφωση του δράματος.

Τι θα συμβεί; Μας μιλήσατε και για μελλοντικούς φόνους…

Ειλικρινά δεν το γνωρίζω αυτό. Αν όμως αντιδράσει ως η Ελένη που ξέρουμε, η οποία δεν δέχεται μύγα στο σπαθί της, τότε θα πάρει την καραμπίνα και θα “καθαρίσει” τον Δούκα. Εγώ ως παπάς που ξέρω τη Λενιώ, έτσι θα αντιδρούσε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ