Big Brother: Έξαλλος ο θείος της Άννας Μαρίας «επιτίθεται» ευθέως στον Ανδρέα Μικρούτσικο!

Big Brother: Έξαλλος ο θείος της Άννας Μαρίας «επιτίθεται» ευθέως στον Ανδρέα Μικρούτσικο!

«Ποιος είναι ο Μικρούτσικος τέλος πάντων;»

Η Άννα Μαρία είναι από τiς  πιο πολυσυζητημένες  παίκτριες του Big Brother, με τα συχνά ξεσπάσματά της και την αρνητική αντίδραση των συμπαικτών της αλλά και του Μεγάλου Αδερφού.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε ο θείος της Γιώργος Ψυχαράκης και ξέσπασε κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου για την συμπεριφορά του απέναντι στην ανιψιά του, Άννα Μαρία.

« Η Άννα Μαρία λέει πάντα την αλήθεια και δεν σκύβει το κεφάλι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Δεν ξέρω για πιο λόγο κάνει όλα αυτά που κάνει. Τα κάνει για την τηλεθέαση; Τα κάνει διότι είχε πολύ καιρό να δουλέψει; Δεν ξέρω. Πολύ επιθετικός είναι. Από πού και ως που τα χώνεις; Ποιος σου έχει δώσει το δικαίωμα;  Μπορεί να του το έχει δώσει το κανάλι για να έχουν τηλεθέαση, που συνήθως έτσι γίνεται. Πότε αυξάνεται η τηλεθέαση; Με αρνητικά, με επεισόδια. Και ίσως γι’ αυτό το λόγο γίνονται και εσκεμμένα, από τον Μικρούτσικο εννοώ. Η κοπελιά που είναι δίπλα του, η ψυχολόγος, είναι σοβαρή. Αυτός όλο πιέζει για να προκύψει κάτι αρνητικό. Ποιος είναι ο Μικρούτσικος τέλος πάντων;», είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Ψυχαράκης.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ