«Άγριες Μέλισσες»: Ο Βόσκαρης παντρεύεται τη Σοφούλα για συγκεκριμένο σκοπό και το Διαφάνι γίνεται άνω κάτω ξανά

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Βόσκαρης παντρεύεται τη Σοφούλα για συγκεκριμένο σκοπό και το Διαφάνι γίνεται άνω κάτω ξανά

Συνταρακτικά και ανατρεπτικά τα επόμενα επεισόδια στις  «Άγριες Μέλισσες».

Ο Μάνος Βόσκαρης χάνει τη δουλειά του μετά την απόδραση των τεσσάρων γυναικών, εγκαθίσταται μόνιμα στο Διαφάνι και το κάνει άνω κάτω.

Σύμφωνα με την εφημερίδα « On time», με την βοήθεια του Δούκα μπαίνει στην Χωροφυλακή και στόχος του είναι να γίνει διοικητής και να βγάλει από την μέση , τον Προύσαλη αλλά και τον εγγονό του Νέστορα, Άγγελο, ο οποίος είναι ερωτευμένος με την Σοφούλα.

Η κόρη του Τόλια, Σοφούλα, θέλει να ξεχάσει τον Λάμπρο που είναι δοσμένος στην Ελένη αλλά και να αποκτήσει δύναμη. Έτσι, όταν ο Βόσκαρης της ρίχνει τα δίχτυα του, τα μυαλά της παίρνουν αέρα. Ο σκοπός του Βόσκαρη όμως, δεν είναι άλλος απ’ το να μαζέψει στοιχεία από τον κοινοτάρχη και πατέρα της Σοφούλας, ώστε να ξαναρίξει στην φυλακή την Ελένη.

Τελικά, ο πρώην διευθυντής των φυλακών καταφέρνει να αρραβωνιαστεί την Σοφούλα και εκείνη ονειρεύεται ότι θα γίνει πρώτη κυρία στο χωριό. Ο Βόσκαρης προχωρά σε έναν γάμο που θα κάνει άνω κάτω το Διαφάνι. Ωστόσο, έχει ξεχάσει κάποιον που μπορεί να τον πολεμήσει με τα ίδια του τα μυστικά…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ