Καραβάτου- Κατσούλης: Ο σάλος και η θύελλα αντιδράσεων για το trailer που πρόσβαλε τα ΑμεΑ- Η δημόσια συγγνώμη και η μήνυση από την Χρονοπούλου

Καραβάτου- Κατσούλης: Ο σάλος και η θύελλα αντιδράσεων για το trailer που πρόσβαλε τα ΑμεΑ- Η δημόσια συγγνώμη και η μήνυση από την Χρονοπούλου

Ένα βίντεο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Την άμεση αντίδραση της Νένας Χρονοπούλου, που κινήθηκε νομικά, αλλά και πολλών γονιών με παιδιά ΑμεΑ προκάλεσε το τρέιλερ της εκπομπής την «Φωλιά Των Κου Κου», καθώς ήταν άκρως προσβλητικό. Αν και το βίντεο έχει κατέβει και δεν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις καταγγελίες ακούγεται ένα «δήθεν» χιουμοριστικό λογοπαίγνιο με τον «Γιωργάκη» που δε μιλάει επειδή έτσι γεννήθηκε, ενώ ακολουθούν ξεκαρδιστικά γέλια της δημοσιογράφου Μαριλού Ρεπαπή.

«Μόλις κατατέθηκε ηλεκτρονικά καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, γνωστό ως Ε.Σ.Ρ για την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου – Κου” και τη ρατσιστική συμπεριφορά τους στο διαφημιστικό της εκπομπής που παιζόταν χθες 19/11/2020 όλη την ημέρα προκειμένω να έχει τηλεθέαση, κάτι μου λέει πως τελικά θα έχει πολλή!

Και ναι το έκανα στις 4:33′ π.μ. γιατί όταν θυμώνω ΔΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ, αν δεν κάνω αυτό που πρέπει!

Καλή αρχή», ανέφερε η Νένα Χρονοπούλου με μια ανάρτησή της στο Facebook μέσω της σελίδας «4 ΑμεΑ».

Άμεση ήταν η αντίδραση και των παρουσιαστών της εκπομπής που αισθάνθηκαν την ανάγκη να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη απολογούμενοι για το ατυχές περιστατικό.

«Θέλω να πω κάτι που θεωρώ ότι είναι σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε όλοι ειλικρινά συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας trailer. Είναι πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμιά πρόθεση και δεν έχουμε δείξει ειλικρινά ποτέ τέτοια δείγματα και στην προσωπική μας ζωή και στην τηλεοπτική μας πορεία.

Μπορούμε να εισηγηθούμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Δεν θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε. Δεν ήταν σωστό και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Με τον Κρατερό Κατσούλη να προσθέτει: «Έτσι είναι ήταν μια άτυχη στιγμή».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ