«Ευθεία» επίθεση από τη Δανάη Μπάρκα στον Γιώργο Λιάγκα: «Βρίζει πάντα τους υπέρβαρους»

«Ευθεία» επίθεση από τη Δανάη Μπάρκα στον Γιώργο Λιάγκα: «Βρίζει πάντα τους υπέρβαρους»

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε  τα πάντα.

Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησε την εβδομάδα της η Δανάη Μπάρκα. Σε συζήτηση που είχαν στο πάνελ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», για την συνέντευξη του Μανώλη Σκοπελίτη στο περιοδικό «Gala», όπου αναφέρθηκε σε παρουσιαστή λέγοντας: «Υπήρξε παρουσιαστής που αρνούνταν να κάνει συνέντευξη σε μια εξαιρετική ηθοποιό επειδή ήταν υπέρβαρη».

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε την επίθεση που είχε δεχθεί και η ίδια, τον αποκάλυψε και σχολίασε σεικτικά: «Ο γνωστός παρουσιαστής που βρίζει πάντα τους υπέρβαρους;  Υπάρχει ένας παρουσιαστής που είναι γνωστό, εγώ έχω γράψει και δημόσια γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος έχει βγει πολλές φορές μπροστά σχολιάζοντας τα κορίτσια με παραπάνω κιλά. Μου έχει συμβεί και εμένα από τον συγκεκριμένο, είναι ο Γιώργος Λιάγκας,. Και εμένα με έχει σχολιάσει, νομίζω δυο φορές. Έχει μιλήσει για τα κιλά του αλλά κρίνει και ανθρώπους για τα κιλά. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Κάποια στιγμή, πριν γίνω ηθοποιός είχα ανεβάσει μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό που θεωρήθηκε λίγο πιο προκλητική, και τότε είχε πει « Γιατί να βλέπω εγώ αυτό;  Θα ασχοληθούμε με την κόρη της Σταυροπούλου;  Όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν βάζεις…».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ