Εξοργισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου: «Τι είναι αυτά τα πράγματα, δεν τα ανέχομαι»

Εξοργισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου: «Τι είναι αυτά τα πράγματα, δεν τα ανέχομαι»

Ξεκάθαρη θέση της παρουσιάστριας.

Μεγάλος θόρυβος ξέσπασε από την απρεπή συμπεριφορά του Δημήτρη Κεχαγιά στο «Big Brother» που μίλησε άσχημα στους συμπαίκτες του και απείλησε να χτυπήσει τον Χρήστο Βαρουξή (δείτε εδώ).

Μάλιστα, πολύ επώνυμοι τοποθετήθηκαν μέσω των social media ζητώντας την αποπομπή του παίκτη, καθώς και σε πολλές εκπομπές σχολιάστηκε με δεικτικό τρόπο η συμπεριφορά του.

Αυτό έπραξε και η Ιωάννα Μαλέσκου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Love it», που, παρότι το ριάλιτι προβάλλεται στο ίδιο κανάλι, στο οποίο δουλεύει, δεν έκρυψε την ενόχλησή της λέγοντας:

«Αρχικά θεωρώ απαράδεκτο να παρακολουθώ ανθρώπους, είτε γυναίκες είτε άνδρες, να υποδαυλίζουν καταστάσεις και ανθρώπους που είναι σε μια ένταση και σε μια οξυμένη διάθεση. Αναφέρομαι στη Σοφία. Από την άλλη πλευρά, θεωρώ απαράδεκτο και αδιανόητο να μιλά κάποιος, όπως ακούσαμε τον Δημήτρη Κεχαγιά, με αυτόν τον τρόπο και με τη μορφή απειλών, όχι μόνο λεκτικά. Τι είναι αυτά τα πράγματα παιδιά;

Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω, και θυμό να έχεις και συσσωρευμένος να είναι – που είναι, αυτό που είδα, δεν άντεχα να το παρακολουθώ. Από τον τρόπο και το αιμοβόρικο του “έχω αποφασίσει να κάνω αυτό γιατί μπορώ”. Αυτά εγώ στη ζωή μου γενικά δεν τα ανέχομαι».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ