Έντονο παρασκήνιο στο live του Big Brother με την σιωπή του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Αν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω»

Έντονο παρασκήνιο στο live του Big Brother με την σιωπή του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Αν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω»

Τι συνέβη ανάμεσα στον παρουσιαστή και την παραγωγή του ριάλιτι;

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στους τηλεθεατές το live του «Big Brother» την Παρασκευή το βράδυ, αφού αμέσως μετά την πρώτη τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου, που «κατακεραύνωσε» την απρεπή συμπεριφορά του Δημήτρη Κεχαγιά ζητώντας δημόσια συγγνώμη και ξεκαθαρίζοντας ότι αν ήταν αυτός ο «Μεγάλος Αδελφός» θα τον είχε αποβάλει, δεν ξαναπήρε θέση για κανένα θέμα λέγοντας συχνά «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα».

Μάλιστα, οι τηλεθεατές κατά τη διάρκεια του live σχολίαζαν στα social media αυτήν την «ύποπτη» σιωπή του παρουσιαστή. Την άποψή τους ότι κάτι συνέβη στα παρασκήνια επέτεινε το γεγονός ότι λίγο πριν τελειώσει το show και ενώ περίμεναν να μπει στο στούντιο ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο οποίος θα αποχωρούσε από το reality, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έθεσε δημόσια στην διάθεση της παραγωγής την παραίτησή του.

«Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Ασκώ κριτική αλλά βαθιά μέσα μου, έχω τρυφερή σχέση και ας είμαι και καυστικός. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα σημαίνει ότι αν αυτά που λέω ενοχλούν κάποιους δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Αν ενοχλεί η παρουσία μου μπορώ να πάρω τον Κεχαγιά και να αποχωρήσω. Αν δημιουργώ πρόβλημα, γιατί δημιούργησα πρόβλημα μπορώ να αποχωρήσω. Το λέω γιατί ούτε πάω να κλέψω τη δόξα κανενός ούτε την στεναχώρια κανενός. Τα λέω με έναν τρόπο. Εγώ δεν είμαι ούτε για light ούτε για ψευτοισορροπίες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο Χάρης Βαρθακούρης έσπευσε άμεσα να τονίσει πόσο σημαντική είναι η παρουσία του και η συμβολή του στο ριάλιτι και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βαρθακούρης: Η συμβολή σου σε αυτήν την εκπομπή είναι τεράστια. Η εμπειρία σου είναι τεράστια και αδιαμφισβήτητη. Δεν είναι δυνατόν να αρέσουν σε όλους.
Μικρούτσικος: Ναι, αλλά θέλω έναν σεβασμό. Αν νιώσω ότι αυτά που λέω ενοχλούν, είμαι πολύ διακριτικός άνθρωπος, μπορώ να αποχωρήσω.
Βαρθακούρης: Σεβόμαστε το κάθε τι που εκστομίζεις γιατί πάντα έχει βαρύτητα. Σε παρακαλώ να ξεχαστεί αυτό και να θεωρηθεί ως μη γενόμενο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ