Μουτσινάς και Σκορδά «εναντίον» Alpha: Όσα αποκάλυψαν στις εκπομπές τους

Μουτσινάς και Σκορδά «εναντίον» Alpha: Όσα αποκάλυψαν στις εκπομπές τους

Το κανάλι της Κάντζας «άνοιξε μέτωπο» με εκπομπές άλλων καναλιών.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε ότι ο Alpha απαγόρευσε να παίζει αποσπάσματα του ριάλιτι «The Bachelor» στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι».

«Εργένη γιατί δεν παίζω; Απαγόρευση; Από τον ίδιο; Τον ρυθμίσανε και είπε ‘δεν θέλω να με παίζεται;. Ποιος; Από το κανάλι; Γιατί να μην το παίζουμε; Μωρέ τι χαζομάρες είναι αυτές; Άσε ρε να το παίξουμε. Είναι δύσκολο η περίοδος παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια απαγόρευση που ισχύει και για το «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια το πρωί της Τετάρτης.

«Ρεπορτάζ πάντα υπήρχαν, όλα τα χρόνια. Πάντα υπήρχαν spoiler. Δεν είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά φέτος από τα sites και από εκπομπές. Όπως υπάρχει το αθλητικό ρεπορτάζ, υπάρχει και το τηλεοπτικό. Υπάρχει αυτή η δουλειά. Λέγεται τηλεοπτικό ρεπορτάζ που ψάχνουμε να βρούμε το βήμα μετά και ένα αποκλειστικό. Είχα πλάνα του Βασιλάκου που έμπαινε μέσα στο κοσμηματοπωλεία και αγόραζε το κόσμημα. Είχα στείλει από έξω κάμερα και δε με άφησαν να τα παίξω», το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την απαγόρευση.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ