Μια άλλη Μυρσίνη στις «Άγριες Μέλισσες»: «Είσαι δολοφόνος»

Μια άλλη Μυρσίνη στις «Άγριες Μέλισσες»: «Είσαι δολοφόνος»

Η αλήθεια που μαθαίνει και την συγκλονίζει.

Η Μυρσίνη στις «Άγριες Μέλισσες» είναι ένας από τους ρόλους που οι περισσότεροι τηλεθεατές δεν συμπαθούν, ωστόσο, της αναγνωρίζουν ότι είναι μια πονεμένη μάνα που έχασε το γιο της και ότι κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό «TV O’CLOCK», αυτό σύντομα αλλάζει αφού μία εξέλιξη στη σειρά θα την κλονίσει. Συγκεκριμένα κρυφακούει μία συνάντηση του Δούκα με τον Βόσκαρη και μαθαίνει ότι ο Σέργιος, μετά από εντολή του άντρα της, δηλητηρίασε τον Γιώργη Σταμίρη προκειμένου να καταφέρουν να του πάρουν τα κτήματα και να τα εκμεταλλευτούν για τη βιομηχανική ζώνη.

Η Μυρσίνη συγκλονίζεται, καθώς διαπιστώνει πως ο γιος της πέθανε εξαιτίας της αλαζονείας και της ματαιοδοξίας του Δούκα. Αν εκείνος δεν του έδινε εντολή να σκοτώσει τον Γιώργη Σταμίρη και έπειτα να παντρευτεί την Ελένη, όλα τώρα θα ήταν διαφορετικά και ο γιος της ίσως να ήταν ακόμη ζωντανός.

«Εσύ σκότωσες τον Γιώργη; Εβαλες τον Σέργιο να τον σκοτώσει και οδήγησες τον γιο μας στον θάνατο με το να παντρευτεί τη φόνισσα; Γι’ αυτό τον σκότωσε τον Σέργιο μας, γιατί σκότωσε και τον πατέρα της, για εκδίκηση! Εσύ σκότωσες το παιδί μας, δολοφόνε», ξεσπάει η Μυρσίνη η οποία δεν μπορεί να ξαναδεί ποτέ ξανά όπως πριν τον άνδρα της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ