Τα Jumbo δεν θα κάνουν click away: « Δεν έχουμε τις υποδομές»

Τα Jumbo δεν θα κάνουν click away: « Δεν έχουμε τις υποδομές»

Με επίσημη θέση του καταστήματος.

Την αντίθεσή τους στον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων που επέλεξε η κυβέρνηση γνωστοποίησαν τα Jumbo με ανακοίνωση τους στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

Από το πρωί της Παρασκευής, όταν και ανακοινώθηκε ότι δεν θα ανοίξει το λιανεμπόριο ούτε τις ημέρες των Χριστουγέννων, παρά μόνο θα μπορούμε να κάνουμε την παραγγελία με clickaway- είτε τηλεφωνικά είτε ιντερνετικά και θα πηγαίνουμε να την παραλαμβάνουμε μόνοι μας, ενώ θα πρέπει να πληρώνουμε μόνο με κάρτα- υπάρχει προβληματισμός για το κατά πόσο μπορεί αν λειτουργήσει αυτό και ήδη υπήρξε η πρώτη αντίδραση.

Τα καταστημάτων Jumbo δεν θα ακολουθήσουν την οδηγία, καθώς όπως αναφέρουν με μήνυμα στην ιστοσελίδα τους «Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα με κρατική εντολή θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεοτέρας. Η υπηρεσία “CLICK AWAY” δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές». Παράλληλα, αυτή τη στιγμή δεν εξυπηρετούν ούτε στο e-shop, το οποίο παραμένει κλειστό μέχρι νεωτέρας, καθώς υπάρχει τεράστιος όγκος παραγγελιών που εκκρεμούν.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση στο site της εταιρείας, με το πορτοκαλί χρώμα πάνω πάνω:

Τα Jumbo δεν θα κάνουν click away: « Δεν έχουμε τις υποδομές»

ΚΛΕΙΣΙΜΟ