Καιρός: Ήπια Χριστούγεννα, με κρύο και χιόνια η Πρωτοχρονιά

Καιρός: Ήπια Χριστούγεννα, με κρύο και χιόνια η Πρωτοχρονιά

Από εβδομάδα καλυτερεύει ο καιρός και ξαναχαλάει μετά τα Χριστούγεννα, όπου αναμένονται κρύο και χιόνια, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος του τηλεοπτικού σταθμού Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο γνωστός μετεωρολόγος αφού αναλύει τον καιρό του διημέρου ο οποίος αναμένεται βροχερός με έντονα φαινόμενα προβλέπει και τον καιρό των εορτών.

Το σημείο της ανάρτησης που μιλάει για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονία:

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΗΠΙΟ ΚΑΙΡΟ – ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Η τάση που διαμορφώνεται με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα μετεωρολογικά στοιχεία οδηγεί σε έναν ήπιο καιρό τις ημέρες των Χριστουγέννων. Δεν φαίνεται το ίδιο όμως και για την Πρωτοχρονιά μιας και η μεσημβρινή ατμοσφαιρική κυκλοφορία δείχνει να επικρατεί με πολύ κρύο και χιόνια.

ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

Τέλος στους επισυναπτόμενους χάρτες μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία – εξέλιξη των βροχοπτώσεων με τους χρωματισμούς όπου όσο πιο σκούρα είναι τα χρώματα τόσο πιο έντονα φαινόμενα αναμένουμε».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Δύο ισχυρά κύματα κακοκαιρίας θα απασχολήσουν μεγάλο τμήμα της χώρας μας από…

Posted by Klearhos Marousakis on Saturday, December 12, 2020

ΚΛΕΙΣΙΜΟ