Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος- Η άγνωστη οικογενειακή τραγωδία που βίωσε

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος- Η άγνωστη οικογενειακή τραγωδία που βίωσε

Αφορμή για να την αποκαλύψει στάθηκε ένα βίντεο της Αλέξια.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είναι ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους που ασχολούνται με τις ειδήσεις του μιντιακού χώρου και πολλές φορές έχει αποκλειστικά. Μάλιστα τον περασμένο Αύγουστο μετά από 10 χρόνια συνεργασίας με το Star αποχώρησε για να πάει στο OPEN και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε».

Εκεί, σήμερα το πρωί αποκάλυψε και το μεγάλο οικογενειακό δράμα που βίωσε όταν έχασε τον αδερφό του σε μικρή ηλικία. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη της τραγουδίστριας Αλέξια στην Άννα Ζηρδέλη. Κατά τη διάρκεια προβολής του βίντεο, ο Γιάννης Πουλόπουλος άρχισε να βουρκώνει με την Κατερίνα Καινούργιου να το παρατηρεί και να σπεύδει να ρωτήσει τι συμβαίνει.

«Τώρα αναγκαστικά θα το πω. Έχω μια πολύ προσωπική ιστορία με την Αλέξια. Το 1995, όταν είχε σκοτωθεί ο αδελφός μου σε τροχαίο -εγώ ήμουν φαν της Αλέξιας-, η κοπέλα αυτή μου μιλούσε για ένα μήνα, τρεις ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο. Αυτό για ένα παιδάκι μου ήμουν τότε, ένας άνθρωπος που ήταν η μεγαλύτερη σταρ στην Ελλάδα εκείνη την εποχή η Αλέξια, να μου συμπαρασταθεί με αυτόν τον τρόπο, δεν το ξεχνώ ποτέ. Έχει αφιερώσει και έναν δίσκο της στον αδελφό μου που έχει σκοτωθεί. Είναι οικογενειακή μας φίλη πια, μετά από τόσον καιρό, και κάθε φορά που τη βλέπω συγκινούμαι πάρα πολύ», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος κλαίγοντας.

Δείτε το βίντεο από το 2.30:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ