Θύμα ανθρωποκτονίας ο 42χρονος αγνοούμενος στις Σέρρες- Τον σκότωσαν και τον πέταξαν σε αρδευτικό κανάλι

Θύμα ανθρωποκτονίας ο 42χρονος αγνοούμενος στις Σέρρες- Τον σκότωσαν και τον πέταξαν σε αρδευτικό κανάλι

Η δολοφονία έγινε σε άλλο σημείο αφού βρέθηκε αίμα στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου του.

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση του 42χρονου αγνοούμενου, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, από τις Σέρρες, αφού βρέθηκε το πτώμα του μέσα σε αρδευτικό κανάλι, ενώ σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή ο θάνατός του έχει επέλθει βιαίως.

Όπως διαβάζουμε στο anikolouli.gr, το πρωί της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου, εντοπίστηκε από πολίτη αρχικά το αυτοκίνητό του, σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στην παλιά γέφυρα Στρυμώνα και Ευκαρπίας, στην παλιά εθνική οδό προς Νιγρίτα Σερρών.

Το μεσημέρι της ίδια ημέρας, δύο χιλιόμετρα πιο μακριά, εντοπίστηκε η σορός του μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε την αυτοψία στον χώρο, το θύμα είχε δεχτεί πισώπλατα ένα θανατηφόρο πλήγμα, με τυφλό τραύμα, πιθανόν από κατσαβίδι, στο ύψος της ράχης που έπληξε την αορτή και προκάλεσε τον θάνατο από την αιμορραγία, κάτι που ενδεχομένως να φανεί και από την νεκροψία-νεκροτομή.

Το θύμα μεταφέρθηκε νεκρό στο σημείο με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, αφού βρέθηκε αίμα στο πορτ μπαγκάζ και ένα μαχαίρι, το οποίο όμως δεν φαίνεται να ήταν το όργανο του εγκλήματος.

Ενδεχομένως, ο δράστης ή οι δράστες παράτησαν το αυτοκίνητο εκεί μετά την πράξη τους ή κόλλησε στις λάσπες, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις για τον προσδιορισμό του χρόνου θανάτου του τοποθετούνται κάποιες ημέρες πίσω, με τις εξωτερικές θερμοκρασίες να μην επιτρέπουν με απόλυτη σαφήνεια τον προσδιορισμό.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και από την Ασφάλεια Σερρών λαμβάνονται καταθέσεις και έχουν συλλεχθεί ευρήματα από το αυτοκίνητο για εργαστηριακή ανάλυση, σε μία προσπάθεια να φτάσουν οι Αρχές όσο πιο σύντομα στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στην αποκάλυψη των κινήτρων της στυγερής αυτής δολοφονίας και της ταυτότητας του δράστη ή των δραστών.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ