Μεγάλο spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες»: Η συγγενική σχέση Βόσκαρη-Δούκα που φέρνει τα πάνω κάτω!

Μεγάλο spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες»: Η συγγενική σχέση Βόσκαρη-Δούκα που φέρνει τα πάνω κάτω!

Μία εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα.

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές οι «Άγριες  Μέλισσες», θα επιστρέψουν με μεγάλες αποκαλύψεις.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tv24 ο Μάνος  Βόσκαρης και ο Δούκας Σεβαστός είναι αδέρφια. Μια εξέλιξη που θα προκαλέσει σοκ στο Διαφάνι και κυρίως στην Ελένη. Ο Βόσκαρης όταν η Ελένη ήταν φυλακή της είχε εκμυστηρευτεί ότι και η μητέρα του είχε σκοτώσει τον σύζυγό της και πατέρα του.

Ο Σέργιος Σεβαστός, δηλαδή ο πατέρας του Δούκα, πήρε τον μικρό Βόσκαρη από το ορφανοτροφείο και τον έβαλε να δουλεύει στα χωράφια του για να τον έχει υπό την προστασία του, αφού ήταν το νόθο παιδί που είχε από την παράνομη σχέση με την μητέρα του Βόσκαρη.

Όταν εκείνη έμεινε έγκυος από το αφεντικό της , έκρυψε την αλήθεια από τον βίαιο αντρα της, τον πατέρα του Βόσκαρη, αυτός όμως το έμαθε και προσπάθησε να την σκοτώσει μαζί με το αγέννητο μωρό της αλλά για να γλυτώσει τον σκότωσε αυτή.

Στην συνέχεια φυλακίστηκε και γέννησε εκεί τον Βόσκαρη , ο οποίος κατέληξε στο ορφανοτροφείο. Το μοναδικό που είχε ζητήσει από τον εραστή της ήταν να φροντίσει για το παιδί τους, και το οποίο έκανε ο Σέργιος Σεβαστός, παίρνοντάς το μαζί του σαν εργάτη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ