Τηλεοπτική «βόμβα»: Τέλος ο Ανδρέας Γεωργίου από τον ΣΚΑΪ!

Τηλεοπτική «βόμβα»: Τέλος ο Ανδρέας Γεωργίου από τον ΣΚΑΪ!

Ο ορισμός της έκπληξης, αφού κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Μία μεγάλη τηλεοπτική είδηση έκρυβε η Τρίτη, αφού εντελώς ξαφνικά έφθασε στα δημοσιογραφικά γραφεία ένα email με μία ανακοίνωση μιας νέας συνεργασίας που δεν είχε κυκλοφορήσει πιο πριν καμία φήμη για συζητήσεις ή οποιαδήποτε κουβέντα.

Αναφερόμαστε φυσικά στην ανακοίνωση που απέστειλε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας το Mega και γνωστοποιούσε την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας του με τον Ανδρέα Γεωργίου την σεζόν 2021 – 2022.  Μία εξέλιξη, που σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, έχει δυσαρεστήσει τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση του Mega έχει ως εξής:

«Ένας από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς και η δημιουργική του ομάδα υπέγραψαν αποκλειστική συνεργασία με το MEGA και έρχονται στην Prime Time ζώνη του τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του ίδιου

Το MEGA ανακοινώνει την υπογραφή μίας νέας πολύ σημαντικής συνεργασίας με έναν από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς τον Αντρέα Γεωργίου. Μαζί με τη δημιουργική του ομάδα θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα project, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.

Ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου έχουν δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία δραματικές σειρές οι οποίες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν το MEGA θα προβάλλει στην prime time ζώνη του τη νέα δραματική σειρά τους «Η Γη της Ελιάς» καθώς και άλλα φιλόδοξα projects.

Η προσθήκη του Αντρέα Γεωργίου και της δημιουργικής του ομάδας στο MEGA δίνει μία νέα δυναμική στη μυθοπλασία του σταθμού η ανάπτυξη της οποίας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ