Η Ιωάννα Μαλέσκου «σφάζει» με το γάντι τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Η Ιωάννα Μαλέσκου «σφάζει» με το γάντι τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Οι τηλεοπτικές «κόντρες» καλά κρατούν.

Μία μόνο φράση της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν αρκετή για να «σφάξει» με το γάντι τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για όσα είχε αναφέρεις το παρελθόν για αυτήν.

Όλα έγιναν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Love it», όταν ο Παναγιώτης Χατζιδάκης θέλοντας να αυτοσαρκαστεί αναφέρθηκε σε ένα αστείο σχόλιο του παρουσιαστή για την μύτη του. «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το έχει πει πάρα πολύ ωραία, στη μια πλευρά της μύτης του Χατζιδάκη κατοικεί ένα μικρό πλασματάκι που αναρωτιέται αν υπάρχει ζωή μετά τη μύτη», ανέφερε ο συνεργάτης της Μαλέσκου με την ίδια να δράττει την ευκαιρία και να συμπληρώνει:  «Ο Ουγγαρέζος μπορεί να πει και άλλα πράγματα, τα οποία δεν είναι απαραίτητο να ισχύουν»!

Θυμίζουμε ότι ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά είχε αναφέρει στην εκπομπή «Πρωινό» ότι «Θεωρώ αυτή που δεν φιλτράρει την συμπεριφορά της, η πιο πηγαία και ειλικρινής είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν τη νοιάζει, είναι ο εαυτός της. Θεωρώ ότι η Ιωάννα Μαλέσκου  βάζει μια στολή πριν βγει στο πλατό, είναι άλλος άνθρωπος εκτός και η Δανάη Μπάρκα το ίδιο»…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ