Εκνευρισμένος ο Ουγγαρέζος με τον Μουτσινά: «Εμείς του το βγάλαμε του Νικολάκη, άντε ρε;»

Εκνευρισμένος ο Ουγγαρέζος με τον Μουτσινά: «Εμείς του το βγάλαμε του Νικολάκη, άντε ρε;»

Για μια ακόμη φορά δεν μάσησε τα λόγια του.

Ενοχλημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Νίκο Μουτσινά με αφορμή μία ατάκα του δεύτερου για την εκπομπή τους «Πρωινό». Συγκεκριμένα, στο «Καλό Μεσημεράκι» της Τρίτης εισάβελα στο πλατό της εκπομπής η Ιωάννα Μαλέσκου και έκαναν follow ο ένας τον άλλον, μετά την αποκάλυψη της πρωινής εκπομπής του ANT1 ότι δεν ακολουθούνται. Κατά τη διάρκεια της «εισβολής» ο Νίκος Μουτσινάς «έριξε» και το βιτριόλι του λέγοντας: «Μόλις πας σπίτι κάνε με unfollow να έχει η Φαίη να παίξει κάτι αύριο».

Έτσι το πρωί της Τετάρτης ήταν … σειρά της εκπομπής της Σκορδά να απαντήσει και αυτό έγινε μέσω του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος, όπως έχει δείξει, δεν διστάζει αν έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιον όταν θεωρεί ότι αδικείται ή προσβάλλεται.

«Αυτό τι ήταν τώρα; Σπόντα για εμάς; Θα βγουν κι από πάνω τώρα. Αφού το είχαν κάνει. Και το κάνανε και ζωντανά στην εκπομπή. Εφόσον δεν τους νοιάζει και δεν ασχολούνται γιατί το έκαναν στην εκπομπή και μάλιστα στην εκπομπή που κάνει τα νούμερα, του Νίκου. Εφόσον είναι πλάκα, ας κάνουν τα follow στο σπίτι τους να δει και η κάθε Φαίη και ο κάθε Ουγγαρέζος ότι έγινε follow.

Το ότι έγινε στην εκπομπή σημαίνει ή ότι τους πίεσαν από το κανάλι ή το κάνουν για επικοινωνιακούς λόγους. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να πάει η Μαλέσκου στην εκπομπή του Μουτσινά και να το κάνουν live εφόσον δεν τους νοιάζει και δεν ασχολούνται.

 Θέλετε εσείς εδώ να τα βρίσκουμε όλα ωραία και όμορφα. Όποτε λέμε για τον ΣΚΑΙ να πετάγεσαι εσύ και να βρίζεις… Και να δεχόμαστε τώρα το Μουτσινά να μας τη λέει ότι εμείς βγάλαμε το πρόβλημα, ένα πρόβλημα που υπήρχε δηλαδή, εμείς του το βγάλαμε του Νικολάκη, άντε ρε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ