«Άγριες Μέλισσες»: «Τελειώνει» η Ασημίνα με τον Νικηφόρο- Ο ρόλος του μικρού Σέργιου

«Άγριες Μέλισσες»: «Τελειώνει» η Ασημίνα με τον Νικηφόρο- Ο ρόλος του μικρού Σέργιου

Ένα ζευγάρι που ξεκίνησε ιδανικά τη ζωή του…

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», θα δούμε την φυγή της Ασημίνας με το μικρό Σέργιο και την σύλληψη του Μπάμπη. Όπως έχουμε δει στο Διαφάνι έχει εμφανιστεί ο Τάκης και είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τη Δρόσω και χρήματα με κάθε τρόπο.

Όπως διαβάζουμε στο youfly.gr, βάζει σε εφαρμογή τα σχέδιά του και εντοπίζει την Ασημίνα αποκαλύπτοντάς της ότι γνωρίζει ότι δεν είναι η πραγματική μητέρα του και της ζητάει χρήματα να σωπάσει. Βλέποντας όμως, ότι δεν έχει αποτέλεσμα μιλάει στον Νικηφόρο και τον Δούκα. Η Ασημίνα, μετά από αυτό και όντας σε μεγάλο πανικό, παίρνει το παιδί και εξαφανίζεται και με την βοήθεια του Μπάμπη κρύβεται σε ένα καταφύγιο που της παραχωρεί.

Ο Νικηφόρος υποψιάζεται αμέσως τον Μπάμπη και απειλώντας τον του ζητά να αποκαλύψει που βρίσκεται η Ασημίνα. Ο Μπάμπης που την αγαπάει και θέλει να την βοηθήσει αρνείται τα πάντα και επιμένει ότι δεν ξέρει, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Παρά τις έντονες πιέσεις που δέχεται στην χωροφυλακή, συνεχίζει να αρνείται τα πάντα.

Παράλληλα, η Ελένη την έχει βρει και πάει να την δει κρυφά, της λέει να γυρίσει πίσω αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Η Ασημίνα λυγίζει μόνο όταν η αδερφή της, της μεταφέρει του μήνυμα του συζύγου της που δεν είναι άλλο από το ότι θα της πάρει το παιδί και δεν θα το ξαναδεί ποτέ. Τότε φοβισμένη επιστρέφει, αλλά η σχέση της με τον Νικηφόρο πλησιάζει προς το τέλος της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ