«Άγριες Μέλισσες»: Φτάνει το τέλος του Βόσκαρη- Η χαριστική βολή!

«Άγριες Μέλισσες»: Φτάνει το τέλος του Βόσκαρη- Η χαριστική βολή!

Η στιγμή που περιμένουν οι φαν της αγαπημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» πλησιάζει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Μάνο Βόσκαρη. Η Ελένη πηγαίνει στον εισαγγελέα, Αλέξη Γραμματικό, για να καταγγείλει τις κακοποιήσεις που υπέστη στην φυλακή. Θα ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο στο Διαφάνι και η Ελένη θα βρεθεί απομονωμένη και αποκομμένη από όλους, με μοναδικό στήριγμα τον Λάμπρο.

Ο εισαγγελέας μετά την επώνυμη καταγγελία, θα  δώσει εντολή για να προσαχθεί ο Βόσκαρης, που φυσικά θα αρνηθεί τα πάντα. Τότε ο Γραμματικός θα ενημερώσει την Ελένη και τον Λάμπρο ότι δεν μπορεί να απαγγείλει κατηγορίες  επίσημα και ότι απαιτούνται και άλλες επώνυμες καταγγελίες. Μετά από όλα αυτά αρχίζει ο αγώνας  για να πειστούν και άλλες κρατούμενες, μέχρι και ο ίδιος ο εισαγγελέας πλησιάζει μια κρατούμενη και την πείθει τελικά να μιλήσει, ώστε να βοηθήσει την Ελένη.

Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο youfly.com τη χαριστική βολή στον Βόσκαρη θα την δώσει η Σοφούλα, η οποία, παντρεμένη πλεόν μαζί του, δεν αντέχει την κακοποίηση που περνά και θα βρει τη δύναμη να ενώσει τη φωνή της με όλες όσες κακοποίησε ο Βόσκαρης…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ