Αυτοί είναι οι 4 τραγουδιστές που «έριξαν» πόρτα στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» γιατί δεν τους πλήρωσαν

Αυτοί είναι οι 4 τραγουδιστές που «έριξαν» πόρτα στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» γιατί δεν τους πλήρωσαν

Η Μαντώ ήταν η πρώτη που το αποκάλυψε.

Απέρριψε την πρόταση που της έγινε να παραβρεθεί στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με αφιέρωμα στις δεκαετίας η Μαντώ επειδή η παραγωγή αρνήθηκε να την πληρώσει. Όπως έκανε γνωστό η τραγουδίστρια, υπάρχει απόφαση του σωματείου των τραγουδιστών να αμείβονται από την παρουσία τους σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ωστόσο όπως σημείωσε αυτό δεν τηρείται με αποτέλεσμα η ίδια να αρνηθεί την πρόταση που της έγινε.

«Παρ’ όλη την απόφαση του σωματείου Ελλήνων τραγουδιστών να αμειβόμαστε για την συμμετοχή μας σε μουσικές εκπομπές, δεν τηρείται αυτό ούτε από τα τηλεοπτικά κανάλια, ούτε δυστυχές από τους συνάδελφους! Όχι λοιπόν, δεν θα με δείτε στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή που θα κάνει αφιέρωμα στα 80s 90s και κάθονται όλοι στη σειρά στο μακρύ τραπέζι, γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν. Ούτε καν μια συμβολική αμοιβή. Ας πάνε λοιπόν οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Πάντοτε θα υπάρχουν άτομα προς εκμετάλλευση. Μόνο που έτσι δεν θα γίνει ποτέ καμία αλλαγή», ανέφερε.

Την κίνησή της αυτή επικρότησαν μέσω twitter η Τάνια Τσανακλίδου και η Δήμητρα Γαλάνη που αποκάλυψε ότι εκτός από την Μαντώ αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη εκπομπή και ο Δάκης, η Ελπίδα και ο Κώστας Μπίγαλης.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ